Γιορτάστε τον Άγιο Βαλεντίνο με το πιο πρωτότυπο αφροδισιακό μενού - Γιατί ο έρωτας περνάει από το στομάχι ... Όχι τυχαία!

Καλή σας απόλαυση!

Μόλις δύο μέρες μας χωρίζουν από την πιο ερωτική μέρα του χρόνου!

Ο Άγιος Βαλεντίνος μας "καλεί", ώστε να καθίσουμε με το ταίρι μας και να απολαύσουμε μία τέλεια βραδιά.

Και φυσικά επειδή ως γνωστόν, ο έρωτας περνάει από το στομάχι εμείς σας προτείνουμε το πιο αφροδισιακό μενού!

Αρχικά, το τραπέζι είναι σημαντικό να περιλαμβάνει σπαράγγια...

Είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε, διεγείρουν την ερωτική επιθυμία και βοηθούν στην παραγωγή ορμονών που αυξάνουν τις επιδόσεις. Δοκιμάστε τα ως ορεκτικό ή ως μέρος μιας πλούσιας, πολύχρωμης σαλάτας.

Επόμενη επιλογή ... στρείδια!

Τα στρείδια είναι γνωστά για τις αφροδισιακές τους ιδιότητες. Περιέχουν υψηλή ποσότητα σε ψευδάργυρο και βοηθούν στην αύξηση της ντοπαμίνης, προδιαθέτοντας τα αρσενικά για το τί θα ακολουθήσει. Μπορείτε να τα απολαύσετε ως κύριο πιάτο, μιας και είναι αρκετά ελαφριά ως επιλογή.


freepik

Τα σύκα ενδυναμώνουν τον οργανισμό, ενώ παράλληλα τα αμινοξέα που περιέχουν είναι καταλυτικά για την αντοχή κατά τη διάρκεια των ερωτικών περιπτύξεων. Μια σαλάτα με σύκα είναι μια δροσερή και πλούσια σε γεύση επιλογή!

Είναι πλούσιο σε κάλιο και φολικό οξύ. Ως αποτέλεσμα, μιλάμε για μια σούπερ τροφή που συνοδεύει ειδυλλιακά το ρομαντικό τραπέζι του Αγίου Βαλεντίνου. Συνδυάζεται άψογα με γαρίδες σε σαλάτα και… στρείδια.


freepik @lookstudio

Άλλο ένα αφροδισιακό τρόφιμο είναι η μπανάνα. Πλούσια σε κάλιο αλλά και σε βρομελίνη, η μπανάνα βοηθά στην τόνωση του αναπαραγωγικού συστήματος και ενισχύει τη λίμπιντο. Ένα banoffee είναι το ιδανικό επιδόρπιο για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!

Και φυσικά μενού χωρίς σοκολάτα γίνεται; Δεν γίνεται!


freepik @cookie_studio

Όλοι λατρεύουν τη σοκολάτα και οι αφροδισιακές της ιδιότητες την κάνουν ακόμη πιο αγαπητή! Η σοκολάτα περιέχει ενώσεις που απελευθερώνουν τη ντοπαμίνη. Αυτή είναι η ίδια ουσία που απελευθερώνεται κατά την κορύφωση της σεξουαλικής συνεύρεσης. Οπότε, η σοκολάτα δεν πρέπει να λείπει από το μενού σας!

Καλή σας όρεξη, λοιπόν και ... καλή διασκέδαση!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ