Έχει παραγίνει το κακό! Στην Κατερίνα Λιόλιου, θαμώνας πέταξε ένα ποτήρι (;) στο πρόσωπo - "Βγες έξω" του λέει ευγενικά & συνέχισε να τραγουδά …(βίντεο)

Χαμός!

Το τελευταίο διάστημα σημειώνονται ολοένα και περισσότερα περιστατικά με ρίψη αντικειμένων προς τους καλλιτέχνες την ώρα που βρίσκονται πάνω στην σκηνή.

Οι αντιδράσεις τους συνήθως καταγράφονται από τους θαυμαστές και γίνονται viral στο διαδίκτυο.

Αυτή τη φορά, το γύρο των social media κάνει ένα βίντεο με την Κατερίνα Λιόλιου, η οποία χτυπήθηκε με κάποιο γυάλινο αντικείμενο στο πρόσωπο της την ώρα που τραγουδούσε.

Αμέσως σταμάτησε και ζήτησε να μάθει ποιος ήταν ο υπεύθυνος αυτής της ενέργειας.

 

 

«Ποιος το πέταξε αυτό, παρακαλώ; Ποιος το πέταξε αυτό στο πρόσωπό μου; Τασάκι ήταν; Παγάκι; Ποτήρι; Όποιος το πέταξε, παρακαλώ να περάσει στην έξοδο. Οι υπόλοιποι θέλουμε να περάσουμε μια πολύ όμορφη βραδιά» είπε η Κατερίνα Λιόλιου, ενώ λίγο αργότερα συνέχισε το πρόγραμμά της.

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Λιόλιου: Σε mood αποκαλύψεων! - «Πρόταση γάμου δεν έγινε, αλλά έχω τρελαθεί τους τελευταίους μήνες…» (βίντεο)

Να υπενθυμίσουμε ότι η τραγουδίστρια εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο νυχτερινό κέντρο Ιφιγένεια στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ