«Δεν υπάρχει χιούμορ με προτροπή σε φόνο» η απάντηση του δημοσιογράφου Άρη Πορτσάλτε - Τρελάθηκε το twitter με τον Πάνο Βλάχο, τι λέει ο ίδιος (φωτό & βίντεο)

Στη δικαιοσύνη κατά του Πάνου Βλάχου θα προσφύγει ο Άρης Πορτοσάλτε για τον στίχο «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε»

Το τραγούδι του ηθοποιού Πάνου Βλάχου στη Θεσσαλονίκη με στίχο «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο Twitter.

Από τους πρώτους που αντέδρασε ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης χθες, ενώ σήμερα θέση πήρε και ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε που προανήγγειλε ότι θα κινηθεί νομικά κατά του Πάνου Βλάχου.

«Δεν υπάρχει χιούμορ με προτροπή σε φόνο. Ούτε και διάλογος με υποκινητή της βίας. Τα περαιτέρω ενώπιον της Δικαιοσύνης» ανέφερε ο κ. Πορτοσάλτε.

«Ένας προτρέπει να με δολοφονήσουν, και θα μείνω άπραγος; Θα πάμε με μήνυση και αγωγή και ό,τι άλλο χρειάζεται. Θα ακούω εγώ και η οικογένειά μου να δολοφονούμαι για τις απόψεις μου; Ο μοναδικός κριτής μου είναι ο Θεός και η επί γης δικαιοσύνη. Είναι αναχρονιστικό να λέμε ότι η βία είναι μαμή της Ιστορίας. Θα πρέπει να παίρνω άδεια για να λέω τις απόψεις μου;» ανέφερε ο κ. Πορτοσάλτε.

 

 

Γεωργιάδης: Δηλαδή να μας σκοτώσουν; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Κρίμα, κύριε Βλάχε!

Είχε προηγηθεί χθες ανάρτηση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, με την οποία σχολίασε:

«Τι κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό: δηλ. "να μας βάλουν εμένα και τον @ArisPortosalte σε ένα σάκο…" δηλ. να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τι θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας "ζητώ συγγνώμη;". Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!».

 

Αντίστοιχα χθες και ο Άρης Πορτοσάλτε έγραψε: «Καλησπέρα. Ξέρετε ποιοι είναι αυτοί; Θα ήθελα πληροφορίες», προαναγγέλλοντας ότι θα κινηθεί νομικά.

Η απάντηση του Πάνου Βλάχου

Μετά τον σάλο αντιδράσεων χθες ο Πάνος Βλάχος απάντησε ως εξής:

Διαβάστε ακόμα: Πάνος Βλάχος: "Τα ΜΜΕ έχουν την τάση να "λερώνουν" κάθε τι όμορφο" - Άνευ λόγου επίθεση σε δημοσιογράφους (βίντεο)

Του στίχους σχολίασαν χθες πολλοί χρήστες του twitter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ