Έκανες το λάθος και έμπλεξες σε καυγά με αυτά τα ζώδια ; Περαστικά ! Θα σου κρατάνε μούτρα για πολύ καιρό

Δεν μπορείς να βγάλεις άκρη μαζί τους!

Τσακώνεσαι με το έτερο ήμισυ κι ανακαλύπτεις ότι δεν μπορεί εύκολα να αφήσει ό,τι συνέβη πίσω του/της και συνεχίζει την αντιπαράθεση.

Σε κουράζει όλο αυτό, αλλά δεν σου αφήνει και πολλά περιθώρια: έρχεται κι επανέρχεται στο θέμα που πονάει, αναζωπυρώνει τον καυγά και μοιάζει να θέλει να έχει την τελευταία λέξη, πάση θυσία.

Κριός

Μπορεί και να ξεκινήσει τον καυγά πολλές φορές, άθελά του: ανοίγει το στόμα του, λέει κάτι που σε νευριάζει και μάλιστα, σε θυμώνει η αγαρμποσύνη και το γεγονός ότι πετάχτηκε να πει ότι έχει να πει, χωρίς να βουτήξει το στόμα στο μυαλό, πρώτα.

Όπως και να έχει, στην συνέχεια, αρνείται να φύγει από τον καβγά, γιατί πρώτα θα πάρει δικαίωση (για την αγαρμποσύνη του) και μετά θα προχωρήσει παρακάτω.

Αιγόκερως

Το άλλο κέρατο της παρέας (λογοπαίγνιο κάνω, μην βαράς!), που δεν λέει να σου χαριστεί. Από τη στιγμή που θα μπει στον κόπο να τσακωθείτε, θα μπει για να κερδίσει κάθε επιχείρημα και να περάσει το δίκιο του Σαββατογεννημένου (δηλαδή του Κρόνιου Αιγόκερω).

Αν κάνεις το λάθος και μπλέξεις σε εσωτερικό καυγά με Αιγόκερω, θα ανακαλύψεις ότι σε άσχετες μελλοντικές στιγμές, θα σε τιμωρεί για αμαρτίες που έκανες στο παρελθόν…

ΤαύροςΣκορπιός

Τους δυο αυτούς, τους μετράω για ένα, γιατί δεν λέει να τους χωρίσω όταν μιλάμε για μανιάτικα και μνήμες…πολέμου, μέσα σε μια σχέση! Θα σου κοπανήσουν πάνω στον καβγά ό,τι επιχείρημα βρουν μπροστά τους, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Δεν θα την βγάλεις καθαρή και μάλιστα τα μούτρα, η κακή διάθεση και η κατάρα τους, θα σε ακολουθεί σαν σύννεφο βροχής, πάνω από το κεφάλι σου.

Δεν μπορείς να βγάλεις άκρη μαζί τους και στο τέλος καλείς παπά για τρισάγιο ή αποδέχεσαι ότι είχες λάθος, όταν είχες δίκιο. Αυτάαααα...

Διαβάστε ακόμη:Δεν τους νοιάζει αν φταις ή όχι - Τα ζώδια που αν κάτι τους πάει στραβά, θα σου «βγάλουν την ψυχή» !

Ιχθύς

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα astrology.gr, άκου τώρα αυτό το ωραίο: όταν ο Ιχθύς, το χρυσόψαρο, το πιράνχα, νιώσει ότι το πλήγωσες, αποφασίζει πάνω σε έκρηξη ωριμότητας, να σταματήσει να σου μιλάει και να κλειστεί στον εαυτό του, γιατί τέτοιος είσαι, τέτοια κάνεις και τέτοια αξίζεις, ενώ εκείνο (το χρυσό πιράνχα), σε τιμωρεί με το να μην εξωτερικεύει τα πληγωμένα του αισθήματα. Βγάζει νόημα, η παραπάνω πρόταση;

Όχι! Θα σου κρατήσει μανιάτικο προσποιούμενο το θύμα; Ναι! Θα σε κάνει να νιώσεις λαλάκας και θα σε γεμίσει ενοχές; Ναι! Θα τολμήσεις να διαμαρτυρηθείς; Όχι! Με γειά σας!

BONUS: Ζυγός

Ζυγός!!! Πέσε από την καρέκλα! Πώς ο ερωτευμένος Ζυγός καταλήγει τιμωρός μέσα στην σχέση, μήτε ο ίδιος δεν το καταλαβαίνει πως γίνεται... Θάμα! Θάμα! Ή απλώς, πληγωμένος εγωισμός που ζητάει αποκατάσταση και μέχρι να του την δώσεις, δεν έχει γλυκό για εσένα, παλιόπαιδο!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ