Το μήνυμα της Μαρί Σαντάλ στον αγαπημένο της πρίγκιπα Παύλο – «Είσαι ο παντοτινός μου Βαλεντίνος» (φωτό)

Ερωτευμένοι royals

Η Μαρί Σαντάλ αποφάσισε να γιορτάσει τον Βαλεντίνο της, με μία παλιά φωτογραφία, από την περίοδο που ο πρίγκιπας Παύλος είχε υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στο μάτι.

Ο πρίγκιπας Παύλος ακόμα κυκλοφορεί με το κάλυμμα στο μάτι.

Από όλες τις φωτογραφίες τους, επέλεξε αυτή από την περιπέτεια της υγείας του, κατί που δείχνει πόσο άνετοι είναι και ότι δεν υπάρχει ίχνος ταμπού.

Το royal ζευγάρι είναι πολύ δεμένο και ερωτευμένο.

Αυτό άλλωστε φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν στα social media.

Διαβάστε επίσης: Μαρί Σαντάλ & Παύλος αγκαλιά με το γιο τους Αριστείδη: Επισκέφθηκαν το μουσείο της Ακρόπολης - Τι είδαν; (φωτό)

Μετά τον θάνατο τους τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο πρίγκιπας Παύλος και η οικογενειά του, έρχονται όλο και περισσότερο στην Ελλάδα.

Μάλιστα όταν είναι στην Αθήνα διαμένουν σε καινούργιο σπίτι στην οδό Ηρόδοτου Αττικού λιγα μέτρα πιο κάτω από το Μέγαρο Μαξίμου και το Προεδρικό Μέγαρο, με θέα την Ακρόπολη.  

Η Μαρί Σαντάλ και ο Παύλος παραμένουν ερωτευμένοι 29 ολόκληρα χρόνια μετά τον θρησκευτικό γάμο τους και μαζί έχουν 5 παιδιά, 4 αγόρια και 1 κορίτσι, την Μαρία-Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο-Αλέξιο, τον Αχιλλέα-Ανδρέα, τον Οδυσσέα-Κίμωνα και τον Αριστείδη-Σταύρο.

Διαβάστε ακόμη: Μαρί Σαντάλ & Πρίγκιπας Παύλος εύχονται "χρόνια πολλά" στον γιο τους Πρίγκιπα Κωνσταντίνο-Αλέξιο: Έκλεισε τα 25 του ο νεαρός γαλαζοαίματος (φωτό)

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ