Μαρτύρησε 21χρονη στα χέρια του φίλου της: Τη σκότωσε με 80 μπουνιές, 85 κλωτσιές και κοιμήθηκε πάνω της - Ο 33χρονος καταδικάστηκε ισόβια (φωτό & βίντεο)

Ήταν... έκρηξη ζήλιας είπε ο δράστης στο δικαστήριο

Φρικτά βασανιστήρια πέρασε η 21χρονη Αναμπέλ Ρόουζ Μίναν το 2021 στα χέρια του φίλου της. 

Ο 33χρονος Λιρόι Μπραμ γρονθοκόπησε 80 φορές και κλώτσησε 85 φορές στο κεφάλι τη φίλη του, μετά την έβαλε στον καναπέ και κοιμήθηκε επάνω της!!!

Η δίκη του βασανιστή ολοκληρώθηκε πριν από μερικές μέρες όπου καταδικάστηκε σε ισόβια.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο ο 33χρονος δολοφόνος σκότωσε την 21χρονη σε μια έκρηξη ζήλιας αφού εκείνη είχε σεξουαλική επαφή με έναν άλλο άνδρα, την οποία, όμως, ο δράστης είχε ενθαρρύνει.

Το θύμα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Όπως αποδείχθηκε με βίντεο που προβλήθηκαν στη δικαστική αίθουσα, ο Μπραμ είχε ιστορικό βίαιων επιθέσεων με θύμα την 21χρονη φίλη του. Σε ένα από αυτά, μάλιστα, είχε καταγραφεί να τη χτυπάει 21 φορές σε κεφάλι και κορμί πριν να την πιάσει από τον λαιμό για να την πνίξει.

 

 

Η φονική επίθεση για την οποίο καταδικάστηκε ο 33χρονος σημειώθηκε τον Δεκέμβριο του 2021 όταν «βίαια και συστηματικά χτύπησε μέχρι θανάτου τη φίλη του κατά τη διάρκεια της νύχτας». Σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας ο Μπραμ φαίνεται να χτυπάει την φίλη του 85 φορές με γροθιές και 80 κλωτσιές στο κεφάλι.

Όταν, δε, οι αστυνομικοί ρώτησαν τον 33χρονο για τις εκτεταμένες μελανιές στο γυμνό κορμί της κοπέλας εκείνος απάντησε «είναι απλά από το σεξ. Μας αρέσει το άγριο σεξ».

Ο δράστης



ipa-drastis

ipa-drastis2

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα της έδρας «η κοπέλα πέθανε με βίαιο και επώδυνο τρόπο καθώς ο άγριος ξυλοδαρμός της προκάλεσε καρδιακή ανακοπή».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ