Ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλά για τον έρωτα: «Πρώην μου νόμιζε πως είμαι σοβαρός» - «Τελικά έβγαινε με τον Χοσέ» - «Γελάγαμε ασταμάτητα» (βίντεο)

«Δεν είμαι ερωτευμένος. Θα ήθελα»

Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε στο πλατό του «Στούντιο 4» το απόγευμα της Τετάρτης (14/02), την ημέρα των ερωτευμένων και έδωσε μία πολύ ωραία συνέντευξη.

Αναφέρθηκε στο ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή του.

«Γιατί καλέσατε έναν άνθρωπο που δεν είναι ερωτευμένος θα ήθελα να μου πείτε», είπε γελώντας στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Και συνέχισε: «Δεν είμαι ερωτευμένος. Θα ήθελα. Μου αρέσει πολύ ο έρωτας. Όταν ερωτεύομαι είναι υπέροχα. Τώρα δεν προέκυψε. Δεν είναι εύκολο. Έχει καιρό που δεν γιορτάζω. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που το κυνηγάμε. Έρχεται, συμβαίνει, “πέφτεις” σε αυτό. Σε καλή κατάσταση είμαστε».

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Καπουτζίδης για τις δυσκολίες της προσωπικής του ζωής: «Ο καθένας εξελίσσεται ή φανερώνεται αλλιώς» - «Να είσαι ο εαυτός σου» (βίντεο)

«Σαχλαμάρες δεν έχω κάνει ή έτσι θέλω να πιστεύω», είπε χαριτολογώντας.

«Έχω κάνει τρέλες να πηγαινοέρχομαι με αεροπλάνα. Πεθαίνω για αυτό το πράγμα, είναι το καλύτερό μου. Να ερωτευτώ τον άλλον και να μένει Αργεντινή; Μου αρέσει πάρα πολύ. Στις άλλες χώρες τα πάω καλά, στην Ελλάδα δεν τα πηγαίνω» ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Εμένα μου φαίνεται ότι είμαι απλά ο Γιώργος, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι ο άλλος με σκέφτεται κάπως αλλιώς. Μου έχει πει ο τελευταίος σύντροφός μου -που τον αγαπώ πολύ και με αγαπά- ότι εγώ νόμιζα ότι τα έφτιαξα με τον Χρήστο Μελίτη (σ.σ. από την Εθνική Ελλάδος) και τελικά τα είχα φτιάξει με τον Χοσέ (σ.σ. από τις Σαββατογεννημένες). Αυτό είναι το πιο αστείο γιατί νόμιζε ότι θα γνωρίσει έναν σοβαρό άνθρωπο, συγκροτημένο» είπε με χιούμορ ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Διαβάστε ακόμα: H συνάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη: "Μου ζήτησε να συζητήσουμε για την τεκνοθεσία & το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ