Το eirinika βρέθηκε στην έκθεση του Van Gogh στο Παρίσι - Σημείωσε ρεκόρ με 800 χιλιάδες επισκέπτες (φωτό-βίντεο)

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό!

Η έκθεση «Van Gogh in Auvers-sur-Oise» στο Μουσείο Ορσέ (Musée d'Orsay) στο Παρίσι, για τους δύο τελευταίους μήνες της ζωής του Βίνσεντ βαν Γκογκ στην Οβέρ-σιρ-Ουάζ κατέρριψε ρεκόρ επισκεψιμότητας.

Η έκθεση, η οποία περιελάμβανε εμπειρίες V.R. (εικονικής πραγματικότητας) προσέλκυσε συνολικά 793.556 επισκέπτες, δηλαδή κατά μέσο όρο 7.181 επισκέπτες ημερησίως σε διάστημα 108 ημερών, από τις 3 Οκτωβρίου 2023 έως τις 4 Φεβρουαρίου 2024. Είναι η υψηλότερη προσέλευση σε έκθεση από τότε που εγκαινιάστηκε το Μουσείο, το 1986, σύμφωνα με ανακοίνωση του Μουσείου.

 

Η έκθεση «Edvard Munch. Un poème de vie, d’amour et de mort » (Έντβαρντ Μουνκ. Ένα ποίημα ζωής, αγάπης και θανάτου) το 2022 συγκέντρωσε 724.414 επισκέπτες. Νωρίτερα, το 2018 την έκθεση «Picasso. Bleu et rose» επισκέφθηκαν 670.667 άτομα.

Ωστόσο, το eirinika είχε βρεθεί εκεί μήνες πριν και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριου του 2023.

Φωτογραφίες από την έκθεση Rothko:

 

 

 

 

Εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο από το εσωτερικό του χώρου, ώστε να δείτε και να εντυπωσιαστείτε από αυτήν την τέχνη!

Διαβάστε ακόμη: Το eirinika στο Παρίσι για τη φαντασμαγορική έκθεση της σχεδιάστριας μόδας Iris Van Herpen - Την εγκαινίασαν η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας & η Μπριζίτ Μακρόν (φωτό - βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Το eirinika στο Παρίσι 1: Τα σχέδια του Pablo Picasso & η βόλτα στο Marais - Μετά κουσκούς 18 € & μουσική jazz - Αχ τι ωραία (φωτό - βίντεο)

"Ταξιδέψτε" υπεύθυνα στο Παρίσι και στα έργα τέχνης του Van Gogh!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ