Topwomen οι δίδυμες 104 ετών στην Βρετανία! «Πίνω ένα μπράντι και μία λεμονάδα το βράδυ» -Το μυστικό της μακροζωίας τους (βίντεο)

Γλυκύτατες!

Ποιες θα ήταν πιο κατάλληλες για να μας αποκαλύψουν τα μυστικά για την μακροζωία;

Μα φυσικά αυτές οι δίδυμες κυρίες, ετών 104!

Είναι δίδυμες 104 ετών, γεννήθηκαν στο Στόκπορτ της Βρετανίας, έχουν παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα, έχουν δει τις στέψεις τριών βασιλέων και θυμούνται την εποχή που δεν άφηναν βραδιά χωρίς να βγουν έξω.

Η Έλμα Χάρις και η Θέλμα Μπάρατ είναι οι γηραιότερες δίδυμες στη Βρετανία και, σύμφωνα με το BBC, αποκάλυψαν το δικό τους μυστικό μακροζωίας που έχει να κάνει κυρίως με το φαγητό και το ποτό.

«Μου αρέσει το φαγητό, ας το θέσουμε έτσι» λέει η Θέλμα με την Έλμα να προσθέτει: «Πίνω ένα μπράντι και μία λεμονάδα το βράδυ».

Τι λένε οι δύο δίδυμες για τη ζωή τους

Ο πρώτος σύζυγος της Έλμα, ο Μπιλ, πέθανε αμέσως μετά τον πόλεμο, ενώ ο σύζυγος της Θέλμα, ο Τζο, εργαζόταν ως καπελάς στο Στόκπορτ. «Δούλευε στον τομέ αυτόν, και αν τον έπιαναν χωρίς το καπέλο του, του επέβαλλαν πρόστιμο μισής κορώνας» είπε η Θέλμα.

Οι αδελφές είπαν ότι πάντα απολάμβαναν μια καλή βραδινή έξοδο και έψαχναν στην πόλη για καινούργια φορέματα, για να φορέσουν, και παρόλο που κλείνουν τα 105 τον Αύγουστο, δήλωσαν ότι εξακολουθούν να απολαμβάνουν τη ζωή στο έπακρο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ