Συντετριμμένη η οικογένεια Παπαρίζου: «Έφυγε» ο πολυαγαπημένος τους ξάδερφος, Γιάννης Ράμος – Βασανιζόταν από μία σκληρή αρρώστια εδώ και 2 χρόνια (φωτό)

Πένθος για την Έλενα Παπαρίζου, απεβίωσε ο ξαδερφός της

Ο πολυαγαπημένος ξάδερφος της Έλενας Παπαρίζου, Γιάννης Ράμος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 47 ετών την Παρασκευή.

Ήταν ηθοποιός και τα τελευταία δύο χρόνια η φωνή του reality  Βig Brother.

Ο αδερφός της Έλενας Παπαρίζου Ντίνος τον αποχαιρέτησε με μια φωτογραφία στην οποία έγραψε «Άγγελέ μου, καλό ταξίδι».

Οι φίλοι έσπευσαν να συλλυπηθούν για την απώλειά τους.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας υπενθύμισε σε ανάρτησή του ότι ο Γιάννης Ράμος ήταν «στέλεχος του θεάτρου επί Κολωνώ και της ομάδας Νάμα της Ελένης Σκότη, γεννημένος το 1977» προσθέτοντας ότι «στη μνήμη του το θέατρο επί Κολωνώ ενισχύει το έργο του ταμείου αλληλοβοηθείας του σωματείου ελλήνων ηθοποιών και όσοι φίλοι θέλουν μπορούν να κάνουν το ίδιο».

Διαβάστε ακόμα: Αναγνωρίζετε το κοριτσάκι της φωτογραφίας; Σήμερα είναι από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες με ακέραιο χαρακτήρα!

Σε νέα του ανάρτηση για τον Γιάννη Ράμο, ο Σπύρος Μπιμπίλας υπενθυμίζει, επίσης, την ερμηνεία του ηθοποιού στο ρόλο του δημοσιογράφου Χάιμε Ρεβέρτερ στο έργο του Γκιγιέρμο Έρας «Ροτβάιλερ" από το 2008 έως το 2011 και προσθέτει ότι ήταν «βασανισμένος από μια σκληρή αρρώστια τα δύο τελευταία χρόνια κατάφερε να τη νικήσει τον Δεκέμβριο αλλά η γρίπη βρήκε εξαντλημένο τον οργανισμό του και τον εξόντωσε».

Διαβάστε ακόμα: Η Έλενα Παπαρίζου έγινε 42 ετών! Η τούρτα-έκπληξη της Unicef & η ομαδική φωτό - Η συγκίνηση της "διακριτικής" τραγουδίστριας

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ