Η Βασίλισσα Λετίσια έκοψε τα μαλλιά της κοντό καρέ - Άφησε τις πρώτες λευκές τρίχες να φαίνονται - Η κρίση στο γάμο (φωτό)

Έκανε μία αλλαγή για ανανέωση;

Με νέο look είδαμε τη Βασίλισσα Λετίσια σε πρόσφατη εμφάνιση της.

Η 51χρονη royal πόζαρε πλάι στον σύζυγο της, Βασιλιά Φελίπε και το Προεδρικό ζεύγος της Παραγουάης, Santiago Peña Palacios, και Leticia Ocampos, στο Palacio de la Zarzuela.

Εκεί, δε γινόταν να μην παρατηρήσουμε το καινούριο της κούρεμα που είναι ένα κοντό καρέ.

Η μελαχρινή Βασίλισσα αποχωρίστηκε τα πλούσια μακριά μαλλιά της και υιοθέτησε μία διαφορετική αλλά διαχρονική τάση.

Της ταίριαξε εξίσου άψογα το νέο hairstyle, καθώς τονίζει τις γωνίες του προσώπου της και αναδεικνύει την Ισπανική της φινέτσα.

Παρατηρούμε, επίσης, ότι δεν έχει πειράξει το χρώμα και αφήνει να είναι ευδιάκριτες οι λευκές τις τρίχες.

Δείγμα του ότι είναι συμφιλιωμένη με το πέρασμα του χρόνου και την εξέλιξη της εικόνας της.

Μάλιστα, θα λέγαμε ότι με το καρέ δείχνει και νεότερη!

instagram @royalsbylimitedpictures

Η κρίση στο γάμο

Αυτός ο αέρας αλλαγής έρχεται έπειτα από μία κρίση στο Παλάτι και στο γάμο της με τον Φελίπε.

Ύστερα, από τις αποκαλύψεις του πρώην συντρόφου της Λετίσια, Jaime Del Burgo ότι διατηρούσαν κρυφό δεσμό κατά τη διάρκεια που ήταν παντρεμένη με τον Φελίπε τα πράγματα έχουν γίνει αρκετά ψυχρά ανάμεσα στους royals...

Διαβάστε ακόμη: Σκάνδαλο στο παλάτι της Ισπανίας - Η βασίλισσα Λετίσια φέρεται να ήθελε παιδί με τον εραστή της - Σχεδίαζαν να αγοράσουν σπίτι στο Λος Άντζελες

Διαβάστε ακόμη: Οι σπανιότατες εμφανίσεις της Βασίλισσας Λετίσια μετά τις φήμες της παράλληλης σχέσης με τον κουνιάδο της - Η οργισμένη ανακοίνωση του παλατιού της Μαδρίτης (φωτό)

Για κάποιο διάστημα μάλιστα, ελάττωσε τις δημόσιες εμφανίσεις της και βλέπαμε πολύ περισσότερο τη μητέρα του Βασιλιά, Βασίλισσα Σοφία.

Έχουν "φουντώσει" οι φήμες ότι το διαζύγιο είναι προ των πυλών κι εμφανίζονται μαζί για τυπικούς λόγους.


Πληροφορίες τους θέλουν να ζουν χωριστά ...

Όπως αποκάλυψε η royal expert Pilar Eyre στο TV3 σύμφωνα με τη "BILD": "Άνθρωποι από τη βασιλική οικογένεια μου είπαν ότι η Λετίσια είναι συντετριμμένη και περνάει μια δύσκολη περίοδο. Δεν νομίζω ότι ο γάμος τους θα διαρκέσει πέραν του έτους. Ο γάμος τους είναι πλέον μόνο μια βιτρίνα. Είναι λοιπόν θέμα χρόνου η ανακοίνωση του χωρισμού τους".

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Λετίσια: Πλάι στον σύζυγο της, Φελίπε με σούπερ σικ ριγέ κοστούμι Hugo Boss & διαχρονικά μοκασίνια (φωτό)

Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας
instagram @casarealdeespana


instagram @queenletizia


instagram @casarealdeespana
 

Η άγνωστη συμφωνία διαζυγίου που υπέγραψε η Λετίσια

Το 2013 και μετά από μια σοβαρή κρίση που πέρασαν, ο βασιλιάς Φελίπε είχε υποχρεώσει τη Λετίσια να υπογράψει μια συμφωνία διαζυγίου. Μάλιστα, τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι η βασίλισσα Λετίσια υποχρεώθηκε να υπογράψει τη συμφωνία παρά τη θέλησή της.

Η "Συμφωνία Ζαρζουέλα", όπως αποκαλείται, έχει σκοπό να εξασφαλίσει ότι σε περίπτωση διαζυγίου, οι κόρες της βασίλισσας Λετίσια και του βασιλιά Φελίπε θα παραμείνουν με τον πατέρα τους στο βασιλικό παλάτι μέχρι να ενηλικιωθούν. Εκείνη την περίοδο, το ζευγάρι λέγεται ότι αποφάσισε να αναβάλει το διαζύγιο μέχρι την ενηλικίωσή των παιδιών τους το 2025, όταν η μικρή κόρη τους ινφάντα Σοφία θα γίνει 18 ετών.

Υπενθυμίζουμε ότι έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την πριγκίπισσα Λεονόρ (18) και την ινφάντα Σοφία (17).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ