Η Κάρλι έκανε πρόταση γάμου στον επί 5 χρόνια σύντροφό της, Μπραντ κι εκείνος την απέρριψε – Η on air ταπείνωση της ερωτευμένης γυναίκας (βίντεο)

Η Κάρλι έκανε ερωτική εξομολόγηση πριν την πρόταση γάμου

Οι παραγωγοί της ραδιοφωνικής εκπομπής Fifi, Fev & Nick στη Μελβούρνη δεν πίστευαν στα αυτιά τους όταν μία ακροάτρια που πήρε τηλέφωνο ζήτησε να μιλήσει με τον επί 5 χρόνια σύντροφό της στην άλλη γραμμή για να του κάνει αρχικά ερωτική εξομολόγηση και στη συνέχει πρόταση γάμου.

Στις 29 Φεβρουαρίου κατά την ιρλανδική παράδοση, "Ημέρα του Leap", οι γυναίκες κάνουν πρόταση γάμου στους άνδρες. Αυτό το έθιμο ήθελε να ακολουθήσει και η Κάρλι, όμως ο Μπραντ που την άκουσε της είπε «όχι» και μάλιστα των ώρα που τους άκουγαν όλοι.

Πριν το τηλεφώνημα, η Κάρλι ήταν αισιόδοξη και φαινόταν να πιστεύει ότι σύντομα θα αρραβωνιαζόταν.

Ωστόσο, καθώς ο Μπραντ στο άκουσμα της πρότασης άρχισε να τραυλίζει, έγινε σαφές ότι αυτό θα ήταν ένα αξέχαστο τηλεφώνημα για όλους τους λανθασμένους λόγους. «Ήταν τα πιο απίστευτα πέντε χρόνια της ζωής μου μαζί σου», είπε στον έκπληκτο σύντροφό της από το τηλέφωνο. «Κάθε πρωί, ξυπνάω ως το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο. Με κάνεις να νιώθω μοναδικά. “Είσαι ο βορράς μου, ο νότος μου, η ανατολή μου, η δύση μου, η εργάσιμη εβδομάδα και η κυριακάτικη ανάπαυσή μου. Μου άρεσε να μεγαλώνω μαζί σου και να μαθαίνω για σένα. Αγαπώ το άτομο που είσαι και είμαι αυτή που είμαι εξ ολοκλήρου χάρη σε σένα. Ανυπομονώ να το κάνω για πάντα… Θα με παντρευτείς;» 

Δυστυχώς για την Κάρλι, ύστερα από μια σύντομη παύση, ο Μπραντ την παρακάλεσε να αστειευτεί. Στη συνέχεια, συνέχισε να μην απαντά θετικά, όπως μεταδίδει η New York Post.

«Αστειεύεσαι… Είσαι ζωντανά στον αέρα;» ρώτησε. «Αστειεύεσαι προφανώς… Χμ… (παύει). Δεν ξέρω αν αυτό είναι το είδος των πραγμάτων, που κάνεις στον αέρα. Είναι μεγάλη υπόθεση και είμαι ένας αρκετά παραδοσιακός τύπος, όπως ξέρεις»…

«Δε θέλω να φαίνομαι ότι δεν είμαι ευγνώμων ή κάτι τέτοιο… Ξέρεις ότι σε αγαπώ, μωρό μου… Δεν ξέρω, νιώθω αρκετά σοκαρισμένος αυτή τη στιγμή», είπε προτού η κλήση τερματιστεί στα γρήγορα. «Αυτό θα μπορούσε να είναι ό,τι πιο άβολο έχω νιώσει ποτέ στο ραδιόφωνο», είπε απογοητευμένος η Fev, καθώς η εκπομπή έφτασε στο τέλος της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ