24χρονη δέχθηκε απρόκλητη επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού: Χειρουργείται, σε σοβαρή κατάσταση – Ο δράστης φώναζε είναι πράκτορας και τρομοκράτης (βίντεο)

Πρωτοφανές περιστατικό, ο αλλοδαπός δράστης επιτέθηκε χωρίς λόγο στην κοπέλα 

Σε σοβαρή κατάσταση είναι η 24χρονη κοπέλα που δέχθηκε την επίθεση με το μαχαίρι από άνδρα στην Ερμού, στο κέντρο της Αθήνας, την Παρασκευή (1/3).

Ο δράστης, της κατάφερε με μαχαίρι δύο βαθιά τραύματα στο στήθος, ενώ μετά την πράξη του παρέμεινε στο σημείο όπου και συνελήφθη.

Ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο λίγο πριν τις 14:00 και παρέλαβε την κοπέλα, που σπουδάζει ναυτιλιακά στο τελευταίο έτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα η οποία στο νοσοκομείο υπεβλήθη σε αξονική, έχει αναπνοή και συνείδηση, ωστόσο ο δράστης της κατάφερε δύο πολύ βαθιά τραύματα από πίσω, στην αριστερή ωμοπλάτη. 


Δράσης σύμφωνα με πληροφορίες είναι 32χρονος με καταγωγή από το Ιράκ και θύμα μία κοπέλα, που εργάζεται ως πωλήτρια σε κατάστημα και μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Δράστης και θύμα δεν γνωρίζονταν και δεν είχαν προηγούμενα. Ο δράστης χρησιμοποίησε μαχαίρι 24 εκατοστών με λεπίδα 13 εκατοστών. Όταν έκανε την πράξη του, φώναζε ότι είναι πράκτορας και τρομοκράτης και γι’ αυτόν τη μαχαίρωσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ