Μπράβο Ρούλα !!!! Το χθεσινό “Σπίτι με το Mega” ήταν μια εκπομπάρα με τραγούδια & τραγουδιστές που αφήσαν εποχή & ξανά είδαμε μετά τόσα χρόνια! Δείτε αποσπάσματα (βίντεο)

Μία βραδιά γεμάτη εκπλήξεις!

Πολύ σπάνια  βλέπω τηλεόραση ειδικά Σάββατο βράδυ χθες εντελώς τυχαία ήθελαν κάτι να γράψω και να ξεκουραστώ αλλά με παρέσυρε η Ρούλα Κορομηλά σε μία εκπομπή που δεν πίστευα ποτέ ότι θα δω.

Είδα τόσους πολλούς παλιούς τραγουδιστές όπως την Κλειώ Δενάρδου και τον Γιάννη Πετρόπουλο, το Λάκη Τζορντανέλλι την αγαπημένη μου Κωνσταντίνα.

Είδα μετά από χρόνια τον αγαπημένο σύνθετη & διευθυντή ορχήστρας Γιώργο Θεοδοσιάδη, ενώ σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής ήταν παρών ο Μάκης Δελαπόρτας πάνω στο βιβλίο του οποίου στηρίχθηκε αυτή εκπομπή-αρχείο θα λέγαμε.

Μουσική τραγούδια, δημοφιλή αγαπημένα, μελωδίες της δεκαετίας του 60', ελληνικός κινηματογράφος, ένα πανόραμα από το οποίο παρέλασαν πολλά πραγματικά αστέρια της εποχής όπως η Πόπη Αστεριάδη.

Πολύ σύγχρονοι  και αγαπημένοι ηθοποιοί ερμήνευσαν αξέχαστα ασύλληπτα τραγούδια, όπως έγραφαν και τα άπειρα μηνύματα που έστελναν από όλο τον κόσμο Έλληνες που παρακολουθούσαν την εκπομπή.



Ήταν λοιπόν όλοι εκεί! Φυσικά από ένα υπερθέαμα με αναφορές στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης δεν θα μπορούσε να λείπει η Μπέσυ Αργυράκη ενώ όλοι επέλεγαν δύο τραγούδια εκείνης της εποχής εφαλτήριο πολιτισμού αλλά και ακμής και δημιουργικότητας. 

Πολύ ενδιαφέρον είχε και η είδηση που μας έδωσε ο δήμαρχος ελληνικού Αργυρούπολης κύριος Κωνσταντάτος ο οποίος είπε ότι ο Μάκης Δελαπόρτας ως υπεύθυνος του πολιτικού τομέα του Δήμου του θα έχει την ευκαιρία να προσφέρει όλο του το αρχείο από τον ελληνικό κινηματογράφο για την ίδρυση ενός μουσείου που θα στηρίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη. 

Έδωσε μάλιστα ένα παράδειγμα λέγοντας ότι θα μας ξεναγούν τα ολογράμματα παραδείγματος χάριν της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ. 

Το μουσείο αυτό θα κτιστεί μέσα στον χώρο του παλιού ελληνικού. Πανταχού παρών και τα πάντα πληρών ο πάντα κεφάτος πρόεδρος του σωματείου Ελλήνων ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας, ο όποιος τραγούδησε «συ μου χάραξές πορεία».

Εντυπωσιακή όπως πάντα η Νίνα Λοτσάρη ενώ απολαύσαμε και τον υπερ ταλαντούχο Παναγιώτη Πετράκη.



Η βραδιά εξελίχθηκε σε υπέροχο πάρτυ με επικεφαλής τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του MEGA, το «Σπίτι με το MEGA» μάς θυμίζει τα καλύτερα τραγούδια που ακούγονταν στις μπουάτ, τα πάρτι, τα φεστιβάλ, το θέατρο και τον κινηματογράφο και αναβιώνει την ατμόσφαιρα εκείνης της εποχής. Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τον Μάκη Δελαπόρτα, τον μετρ του είδους, σε μία βραδιά αναμνήσεων για τους παλαιότερους και γνώσεων για τη νέα γενιά.

Ένα ταξίδι στον χρόνο με οδηγό τη μουσική. Αγαπημένοι τραγουδιστές που πρωταγωνίστησαν στα 60’s αλλά και νεότεροι καλλιτέχνες ερμηνεύουν τις μεγάλες επιτυχίες της δεκαετίας που συνοδεύουν μέχρι και σήμερα τις προσωπικές μας στιγμές. Διαχρονικά τραγούδια με γνώριμους στίχους που είναι σαν να γράφτηκαν σήμερα: «Αν θυμηθείς τ’ όνειρό μου», «Όλα δικά σου μάτια μου», «Έχω απόψε ραντεβού», «Όνειρο απατηλό», «Θα πιω απόψε το φεγγάρι», «Το κορίτσι του Μάη», «Το άγαλμα», κ.ά.

Ερμηνεύουν, με αλφαβητική σειρά, οι: Στάθης Αγγελόπουλος, Μπέσσυ Αργυράκη, Λευτέρης Ελευθερίου, Σόφη Ζαννίνου, Ελένη Καρακάση, Κρατερός Κατσούλης, Κωνσταντίνα, Νίνα Λοτσάρη, Αντώνης Λουδάρος, Δανάη Λουκάκη, Σπύρος Μπιμπίλας, Εβελίνα Νικόλιζα, Παναγιώτης Πετράκης, Γιάννης Πετρόπουλος, Γιώργος Πολυχρονιάδης, Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, Λάκης Τζορντανέλλι.

Special guests: Κλειώ Δενάρδου, Γιώργος Θεοδοσιάδης, Πόπη Αστεριάδη.



Η Ρούλα Κορομηλά με το μπρίο της τραγουδά «Θέλω τα ώπα μου» σε ένα ντουέτο-έκπληξη με τον Μάκη Δελαπόρτα. Ακόμα, ο Δήμαρχος Ελληνικού- Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, τιμά με την παρουσία του τον Μάκη Δελαπόρτα και μιλά για το όραμα του αγαπημένου ηθοποιού, την ίδρυση μουσείου ελληνικού κινηματογράφου στο Ελληνικό.

Μια βραδιά με αναμνήσεις, αξέχαστα τραγούδια και δυνατά συναισθήματα το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 22:10 στο «Σπίτι με το MEGA».
#SpitiMeToMega

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία: Αντώνης Μόργκαν
Project Manager: Αντώνης Δημητριάδης
Αρχισυνταξία: Θωμάς Αριστεράκης
Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα
Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ