"Σπάνε ταμεία" στο διαδίκτυο: Brad Pitt & Penélope Cruz μαζί σε βίντεο της Chanel - Ερωτισμός, χιούμορ & η διαφήμιση της 10ετίας

Υποδύονται ρόλους από την ταινία A man and a woman"

Ένα δίδυμο που δεν περιμέναμε να δούμε!

Ο Brad Pitt και η Penelope Cruz πρωταγωνίστησαν στο βίντεο που παρουσίασε ο οίκος μόδας Chanel πριν το σόου της νέας συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024/25.

Ένας φόρος τιμής στην ταινία "A man and a woman" (Ένας άντρας και μία γυναίκα), του Γάλλου σκηνοθέτη Claude Lelouch, αποτυπώνει την αρχή μιας ιστορίας αγάπης στη Ντοβίλ, ένα μέρος που εμπνέεται από τη Vien.

Δεν πρόκειται βέβαια για δύο τυχαία πρόσωπα, καθώς είναι ambassadors του οίκου, εκπροσωπώντας το εδώ και χρόνια με τον ηθοποιό να προωθεί το άρωμα n.5.

Διαδραματίζουν, λοιπόν, τους ρόλους που έπαιξαν παλιότερα η Anouk Aimée και ο Jean-Louis Trintignant, σε ασπρόμαυρο φιλμ, αναπαριστώντας διάφορες σκηνές της ταινίας, με μερικές νέες δημιουργικές πινελιές.

Στην παραλιακή πόλη Ντοβίλ, η Coco Chanel άνοιξε την πρώτη της μπουτίκ το 1913 και αποτέλεσε βασική πηγή έμπνευσης για τη συλλογή που επιμελήθηκε η Virginie Viard.

Η Penelope Cruz έδωσε το παρών στην επίδειξη μόδας, ωστόσο ο Pitt δεν εμφανίστηκε, καθώς σπάνια συμμετέχει σε τέτοια events. 

Διαβάστε ακόμη: Εβδομάδα μόδας στο Παρίσι: Υψηλή Ραπτική - Τα best off του Valentino, Dior, Chanel, Armani, Fendi ( φωτό & Βίντεο)

Να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δύο σταρ του Χόλυγουντ συμπρωταγωνιστούν, έστω και σε ταινία πολύ μικρού μήκους, τους εραστές. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ