Αρραβώνας στο Hollywood: Η Dakotta Johnson άλλαξε βέρες με τον Chris Martin – Η πρώην Gwyneth Paltrow τους εύχεται! (φωτό & βίντεο)

Μια μεγάλη, χαρούμενη οικογένεια!

Ο τραγουδιστής των Coldplay, Chris Martin πριν από κάποιο καιρό έκανε πρόταση γάμου την αγαπημένη μας ηθοποιό Dakotta Johnson, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Σύμφωνα με τις πηγές δεν βιάζονται να κάνουν τον γάμο, απλά ζουν την κάθε στιγμή, καθώς είναι τρελά ερωτευμένοι. 

Τις ευχές της πρώην συζύγου του Chris Martin, Gwyneth Paltrow, έχει το ζευγάρι.

Η πασίγνωστη ηθοποιός έχει πολύ καλές σχέσεις με την Dakotta Johnson και είναι σύμφωνη με αυτόν τον γάμο. 

Διαβάστε ακόμα: Gwyneth Paltrow: Η "πολυπράγμων" πλούσια σταρ του Χόλυγουντ θυμήθηκε ... τον άντρα της- στήριγμα, στα γενέθλια του (φωτό)

Η Gwyneth τον περασμένο Οκτώβριο δήλωσε ότι είναι «καλή φίλη» με την πρωταγωνίστρια του «Madam Web» και την περιέγραψε ως «ένα αξιολάτρευτο, υπέροχο άτομο».

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2017, αλλά χώρισε για λίγο το 2019. 

Η Dakotta, κόρη του ηθοποιού Don Johnson και της υποψήφιας για Όσκαρ ηθοποιού, Melanie Griffith, πυροδότησε φήμες περί αρραβώνων το 2020 όταν φωτογραφήθηκε με ένα μεγάλο δαχτυλίδι στο αριστερό της χέρι.

Αν και προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η 34χρονη Johnson, σε συνέντευξή της στο Bustle που δημοσιεύτηκε αυτή την εβδομάδα, μιλούσε για τα παιδιά του Martin και της Paltrow. «Αγαπώ αυτά τα παιδιά σαν να εξαρτάται η ζωή μου από αυτό. Με όλη μου την καρδιά», είπε αναφερόμενη στην κόρη του πρώην ζευγαριού, Apple, 19 ετών, και τον γιο τους, Moses, 17 ετών.

Ο Martin, 47 ετών, ήταν παντρεμένος με την Paltrow για 11 χρόνια, προτού ανακοινώσει τον «συνειδητό χωρισμό» τους το 2014. Το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε το 2016.

Διαβάστε ακόμα: Ντακότα Τζόνσον: Συγκλονίζει με το maxi γούνινο παλτό η ηθοποιός – Η τελευταία τάση της μόδας (φωτό & βίντεο)
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ