Pierce Brosnan: Χεράκι χεράκι με τη σύζυγο του, Keely Shaye Smith έλαβε τιμητικό βραβείο για την καριέρα του (φωτό)

Παρευρέθηκαν στα Oscar Wilde Βραβεία

Όσα χρόνια και να περάσουν παραμένουν φουλ ερωτευμένοι όπως τον πρώτο καιρό!

Ο λόγος για τον Pierce Brosnan και τη σύζυγο του, Keely Shaye Smith.

Τα lovebirds παρευρέθηκαν στα Oscar Wilde Βραβεία στο Λος Άντζελες.

Ο 70χρονος ηθοποιός έλαβε τιμητικό βραβείο για την καριέρα του.

Φυσικά δίπλα του σε μία τόσο σημαντική στιγμή στάθηκε η επι 23 χρόνια σύζυγος του, Keely Shaye Smith.

Διαβάστε ακόμη: Πιρς Μπρόσναν: 10 φωτό που δείχνουν ότι ο έρωτας παραμένει αναλλοίωτος στο χρόνο - Η μοναδική σχέση που έχει με τη σύζυγο του, Κίλι

Πόζαραν μαζί με χαμόγελο και παρόμοιο outfit!

Ο Ιρλανδοαμερικανός ηθοποιός φορούσε ένα πουκάμισο με γιακά κάτω από ένα μαύρο σακάκι, ενώ η σύζυγός του επέλεξε ένα μαύρο σακάκι πάνω από μια σατέν μπλούζα.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1994, τρία χρόνια αφότου ο ηθοποιός έχασε την πρώτη του σύζυγο, Κασάντρα Χάρις, η οποία έφυγε από τη ζωή το 1991, από καρκίνο ωοθηκών. Toν Αύγουστο του 2001 παντρεύτηκαν στην Ιρλανδία και έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Ντίλαν, 25 ετών και τον Πάρις, 21 ετών.

Διαβάστε ακόμη: O Πιρς Μπρόσναν με τον γιο του Πάρις: Πατέρας και γιος, γοητευτικοί πρωταγωνιστές της καμπάνιας Paul & Shark (φωτό)


instagram @
piercebrosnanofficial

Η καριέρα του Pierce Brosnan

Ο Pierce Brosnan, γνωστός για την πολυετή καριέρα του στο Χόλιγουντ, μεταξύ άλλων ως ο πράκτορας 007 σε πολλές ταινίες του Τζέιμς Μποντ, τιμήθηκε στην εκδήλωση της Πέμπτης, 7 Μαρτίου, μαζί με τη συνάδελφό του ηθοποιό Μόλι Σάνον, καθώς και τον βραβευμένο με Όσκαρ επόπτη οπτικών εφέ Ρίτσαρντ Μπάνεχαμ, ο οποίος εργάστηκε στο Avatar και στην πρόσφατη συνέχειά του, Avatar: Ο δρόμος του νερού.

Διαβάστε ακόμη: Ο Πιρς Μπρόσναν για την γυναίκα του & τα κιλά που πήρε με τα χρόνια - «Αγαπώ κάθε καμπύλη της»

Γνωστός επίσης για τους ρόλους του στις ταινίες Mamma Mia!, Σταχτοπούτα, Γρήγορος Τσάρλι, Μαύρος Αδάμ και άλλα, ο ηθοποιός περιγράφεται σε επίσημη ανακοίνωση της διοργάνωσης ως «ηθοποιός, κινηματογραφικός παραγωγός, περιβαλλοντολόγος, φιλάνθρωπος, καλλιτέχνης και δύο φορές υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα, γνωστός για την πλούσια και εκτεταμένη καριέρα του μπροστά από την κάμερα και πίσω από αυτή ως παραγωγός».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ