Νέο Βασιλικό ζεύγος της Δανίας: Με ιδιαίτερη στρατιωτική στολή υποδέχτηκαν τους καλεσμένους σε επίσημο δείπνο - Το ανοιξιάτικο art de latable (φωτό)

Το επίσημο δείπνο των νέων royals της Δανίας με καλεσμένους στρατιωτικούς

Το νέο βασιλικό ζευγάρι της Δανίας, ο Βασιλιάς Frederik και η Βασίλισσα Mary κάλεσαν σε επίσημο δείπνο τους εκπροσώπους των Ενόπλων Δυνάμεων, της Πολεμικής Αεροπορίας και του Διοικητικού Συμβουλίου Εκτάκτων Αναγκών το βράδυ της Δευτέρας. 

Παρούσα ήταν και η Αυτού Μεγαλειότητας Βασίλισσα και μητέρα του Βασιλιά Frederik, Μargaret.

Βασιλιάς φορούσε μία ιδιαίτερη στρατιωτική στολή, ενώ Βασίλισσα Mary επέλεξε μία μαύρη maxi σε Α γραμμή φούστα, την οποία συνδύασε με μαύρη μπλούζα και μαύρο σακάκι.

Το τραπέζι ήταν περίτεχνο και αριστοκρατικό!

Είχε ανοιξιάτικά στοιχεία και έδινε μία φρεσκάδα και μία νότα χαράς σε αυτή την επίσημή συνάντηση.

Διαβάστε ακόμα: Υπέροχη εμφάνιση για την νέα βασίλισσα της Δανίας, Mary - Μεσάτη φούστα, δαμασκηνί πουκάμισο και βελούδινες μπότες (φωτό & βίντεο)

images by instagram

Να θυμίσουμε ότι στο ετήσιο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά της Βασίλισσας Μαργαρίτας, στις 31 Δεκεμβρίου 2023, ανακοίνωσε την παραίτησή της, υπέρ του πρωτότοκου γιου και διαδόχου της, Φρέντερικ.

Ανέφερε ότι η υγεία της είχε πλέον επιβαρυνθεί και δεν της επέτρεπε να αναλαμβάνει τόσα καθήκοντα όσα στο παρελθόν. 

Είπε σχετικά με την διαδοχή: «Η υποστήριξη και η βοήθεια που έλαβα όλα αυτά τα χρόνια ήταν καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία του έργου μου. Ελπίζω ότι ο νέος Βασιλιάς και η Βασίλισσα θα αντιμετωπιστούν με την ίδια εμπιστοσύνη και αφοσίωση.»

Μετά την παραίτηση προσφωνείται ως «Η Αυτής Μεγαλειότητα η Βασίλισσα Μαργαρίτα».

Ένα υπέροχο τραπέζι για τους υπέροχους καλεσμένους και την βασιλική οικογένεια της Δανίας!

Διαβάστε ακόμα: Δανία-Στέψη Φρέντερικ: Η στιγμή που ο νέος Βασιλιάς δάκρυσε & το φιλί που έγραψε ιστορία (φωτό - βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ