Σπάνια συνέντευξη της απόλυτης Topwoman Εβίνας Μάλτση: “Με τιμά ιδιαίτερα ο χαρακτηρισμός ”ο θηλυκός Γκάλης”, αλλά δεν παύει να το θεωρώ σεξιστικό” (βίντεο)

Η πρώην διεθνής καλοθοσφαιρίστρια σε μία εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ

Καλεσμένη στην εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου,στην ΕΡΤ, "Στούντιο 4"  βρέθηκε η Εβίνα Μάλτση.

Η πρώην διεθνής καλαθοσφαιρίστρια μίλησε για το “θηλυκός Γκάλης”, την αρχή της καριέρας της, την αντίδραση των γονιών της, την Εθνική ομάδα, τη σκληρή δουλειά και την Αμερική.


“Με τιμά ιδιαίτερα ο χαρακτηρισμός ”ο θηλυκός Γκάλης”, αλλά δεν παύει να το θεωρώ σεξιστικό”, ανάφερε αρχικά η Εβίνα.


“Είχα μεγάλο όνειρο να πάω στην Αμερική. Στο πρώτο μου ματς είχαμε χάσει 119-9”, συμπλήρωσε.


Η Εβίνα «Ευανθία» Μάλτση (30 Δεκεμβρίου 1978, Γουμένισσα) είναι Ελληνίδα πρώην διεθνής καλαθοσφαιρίστρια, η οποία αγωνιζόταν ως σούτινγκ γκαρντ.

 Θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες που έχει αναδείξει η ελληνική καλαθοσφαίριση, καθώς και η κορυφαία Ελληνίδα παίκτρια όλων των εποχών.

 Αγωνίστηκε δύο δεκαετίες στην Εθνική ομάδα, με πληθώρα διακρίσεων, ενώ έπαιξε στο WNBA, στην Ευρωλίγκα και σε πρωταθλήματα χωρών όπως η Ελλάδα, η Ισπανία, η Γαλλία, η Τουρκία, η Τσεχία και η Πολωνία.

Διαβάστε περισσότερα για τη σπουδαία αυτή γυναίκα εδώ: Top Woman η Εβίνα Μάλτση - «θηλυκός Γκάλης»: Αποσύρομαι από τα γήπεδα μετά από... 20 χρόνια

H απόλυτη Ελληνίδα Τοp Woman Εβίνα Μάλτση: "Να πεθάνω στο γήπεδο με το εθνόσημο στο στήθος"- Όλη η συνέντευξη

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ