Η πρώην Πρώτη Κυρία του Καναδά Sophie Trudeau με μπόλικα καρφιά στον Πρωθυπουργό: «Το τραύμα δεν είναι μόνο ό,τι κακό σου συνέβη – είναι και ό,τι δεν έγινε» (φωτό & βίντεο)

Όσα είπε και η σπόντα που πέταξε για τον πρώην άντρα της Justin Trudeau

Η Σοφί Γκρεγκουάρ Τριντό, πρώην σύζυγος του Καναδού Πρωθυπουργού, Τζάστιν Τριντό.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2005 και έμεινε μαζί ως τα μέσα του 2023.

Οι Τριντό αποκάλυψαν στις 2 Αυγούστου 2023 ότι πήραν διαζύγιο μετά από 18 χρόνια γάμου και την απόκτηση τριών παιδιών.

Μάλιστα ο πρωθυπουργός του Καναδά το ανακοίνωσε και μέσω του λογαριασμού του στο Ιnstagram.

Οι λόγοι του χωρισμού τους δεν είχαν ούτε έχουν γίνει γνωστοί, ωστόσο το ζευγάρι δήλωσε ότι η απόφαση ήρθε μετά από «πολλές δύσκολες συζητήσεις».

Ο λόγος που χώρισαν βέβαια  ήταν , σύμφωνα με τα καναδικά μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένης της The National Post, ότι όταν ανακοινώθηκε στον κόσμο η απόφασή τους να χωρίσουν, η Σοφί είχε ήδη συνάψει σχέση με τον παιδοχειρουργό δρα Μάρκος Μπετόλι.

Ο 48χρονος Μπετόλι εργάζεται στο Νοσοκομείο Παίδων του Ανατολικού Οντάριο και διδάσκει επίσης στην ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Οτάβα.

Τώρα μετά από κάποιους μήνες η πρώην πρώτη κυρία του Καναδά πέταξε σπόντα στον Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό δηλώνοντας πως οι γυναίκες «δεν πρέπει να περιμένουν το ελάχιστο».

Η 48χρονη μίλησε για την αγάπη, το τραύμα και τη μάχη της με τη βουλιμία στο podcast «Know Your Value» νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Παράλληλα τις ίδιες μέρες έγινε και εξώφυλλό του περιοδικού ELLE Canada, καθώς και εκεί μίλησε για προσωπικά, συναισθηματικά και οικογενειακά θέματα.

Διαβάστε ακόμα: Τζάστιν Τριντό: Στα ροζ και ευδιάθετος ο Καναδός Πρωθυπουργός μετά τον χωρισμό του - Πήγε να δει τη Barbie με τον γιο του!

«Οι ανάγκες σας... δεν πρέπει να περιμένετε το ελάχιστο» δήλωσε η Σοφί Τριντό στο podcast. «Θα πρέπει να περιμένετε το μέγιστο της θρέψης, της παρουσίας και της βοήθειας στη ζωή σας με τους ανθρώπους γύρω σας. Και δεν θα έπρεπε να τα κάνουμε όλα αυτά εμείς ως γυναίκες» πρόσθεσε.

Όσα είπε η Σοφί Τριντό για τη γλώσσα της αγάπης

Η Σοφί Τριντό μίλησε επίσης στο podcast για τη «γλώσσα της αγάπης» και την «αυτοφροντίδα» κατά την εμφάνισή της στο podcast «Know Your Value».

«Οι ανθρώπινες πληγές, ο πόνος, η ταλαιπωρία, είναι καθολικά» είπε. «Η γλώσσα της αγάπης είναι αργή, και η αγάπη όχι μόνο με τη ρομαντική έννοια της λέξης. Η αυτοφροντίδα, η επιβράδυνση, το να ξέρουμε πώς να καθόμαστε με τον πόνο μας. Και το τραύμα δεν είναι μόνο ό,τι κακό σου συνέβη - είναι και ό,τι δεν έγινε και θα έπρεπε να είχε συμβεί».

Η μάχη της με τη βουλιμία

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο θέμα της βουλιμίας με το οποίο ήρθε αντιμέτωπη στην ηλικία των 17 ετών και αποκάλυψε στο podcast πως ανησυχούσε ότι «δεν θα είχε συμβόλαια» για το φιλανθρωπικό της έργο και τις δημόσιες ομιλίες της μετά την αποκάλυψη του αγώνα της το 2006.

Η πρώην πρώτη κυρία του Καναδά και τηλεπαρουσιάστρια είχε μια ευτυχισμένη παιδική ηλικία μεγαλώνοντας στο Μόντρεαλ και άρχισε να παλεύει με τη διατροφική διαταραχή όταν ήταν 17 ετών.

«Θυμάμαι ότι ένιωθα ντροπή και σκεφτόμουν: ‘Γιατί υποφέρω από αυτό;’. Επιφανειακά τα είχα όλα» είχε δηλώσει μιλώντας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ευαισθητοποίησης για τις διατροφικές διαταραχές το 2017.

«Διάβαζα συνεχώς για το τι σημαίνει να είσαι βουλιμική και έλεγα: ‘Είναι η τελευταία φορά που το κάνω αυτό στον εαυτό μου. Άρχισα να τρέμω εξαιτίας της κατανάλωσης πολύ φαγητού και της κάθαρσης στη συνέχεια και σκεφτόμουν: ‘Τι είναι αυτό;’».

Το φαγητό ήταν ένας τρόπος για να νιώθει ότι είχε κάποιο έλεγχο της ζωής της, παρόλο που συνέβαινε το αντίθετο, είχε αποκαλύψει σε άλλη της συνέντευξη το 2011. Όπως είχε δηλώσει τότε: «οι εθισμοί είναι βιοχημικές ανισορροπίες του εγκεφάλου, και το binging και το purging είναι σημάδι μιας μεγαλύτερης συναισθηματικής πληγής. Το φαγητό ήταν ο μόνος τρόπος να ελέγχω τη ζωή μου ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα. Όταν είσαι εθισμένος ή πάσχεις από ψυχική ασθένεια, νομίζεις ότι έχεις τον απόλυτο έλεγχο. Αλλά το αντίθετο είναι η αλήθεια. Στην πραγματικότητα, είσαι εντελώς εκτός ελέγχου».

Μόλις στα 21 της χρόνια κατέρρευσε, απευθύνθηκε στους γονείς της για βοήθεια και ξεκίνησε τον μακρύ δρόμο προς την ανάρρωση.

Διαβάστε ακόμα: Ένας 48χρονος παιδοχειρουργός η αιτία για τον χωρισμό του γοητευτικού Τζάστιν Τριντό με τη Σοφί Γκρεγουάρ - Μετά από 18 χρόνια γάμου, τον απάτησε (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ