Ελένη Φουρέιρα για την ομοφοβία: «Εγώ μεγαλώνω γιό & με την επίθεση στη Θεσσαλονίκη φοβήθηκα πολύ» - «Δεν θέλω στο υποσυνείδητό του, να νιώθει υποχρεωμένος να είναι άντρας» (φωτό & βίντεο)

Μία τρυφερή και φιλελεύθερη μητέρα!

διεθνούς φήμης πλέον τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα ήταν προσκεκλημένη στο 3ο ετήσιο συνέδριο «Upfront Initiative».

Μίλησε για την ομοφοβία με αφορμή το γεγονός που συνέβη πριν από λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, η επιτυχημένη τραγουδίστρια είπε: «Εγώ μεγαλώνω ένα παιδί και όταν είδα αυτό που συνέβη στη Θεσσαλονίκη φοβήθηκα πάρα πολύ. Και δεν φοβήθηκα αν ο γιος μου θα πέσει θύμα μπούλινγκ. Φοβήθηκα ο γιος μου να μην είναι ο θύτης! Δεν είναι το θύμα, γιατί αυτό το παιδί θα βρει την στήριξη. Αλλά αυτά τα παιδιά, που είναι οι θύτες θα καταλάβουν ποτέ τι κάνουν; Εμένα αυτό με αγχώνει».

Διαβάστε ακόμη:Οι τοπ εμφανίσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου & της Ελένης Φουρέιρα - Χωρίς παντελόνι το μανεκέν, με σέξυ ροζ γούνα η τραγουδίστρια (φωτό)

Ακόμα, η Ελένη Φουρέιρα περιέγραψε: «Είναι ο γιος μου και έχει έρθει στο δωμάτιό μου πάνω, με τη μαμά μου, είναι ενός ο γιος μου και κάποια στιγμή άρχισε να παίζει με τις τσάντες μου, τα κραγιόν και του λέει η μαμά μου τελείως ασυναίσθητα «Όχι, τι τα θες εσύ αυτά, εσύ είσαι άνδρας». Το λέει μία, καταπίνω περίεργα, πιάνει ένα κραγιόν ο μικρός και του λέει «Μην τα πιάνεις αυτά, εσύ είσαι άντρας», που η μάνα μου σας το λέω, δεν είναι καθόλου, είναι ένας άνθρωπος πολύ ανοιχτόμυαλος. Ασυναίσθητα έτσι; Το πώς έχει μεγαλώσει κι εκείνη…». 


«Της λέω «Μην το ξαναπείς αυτό». Μα μου λέει «Γιατί». Γιατί δεν θέλω στο υποσυνείδητό του, να περάσει ότι εσύ είσαι άντρας. Μεγαλώνοντας να νιώθει ότι πρέπει να είναι υποχρεωμένος να είναι ο άντρας, γιατί μπορεί να θέλει να φτιάχνει τσάντες στη ζωή του. Μπορεί να θέλει να φοράει τσάντες και γυναικείες τσάντες και οτιδήποτε…», πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμη: Ρέμος & Φουρέιρα αγκαλιά με τη Μαρινέλλα - Ποιον παρουσιαστή προτιμά η μεγάλη μας τραγουδίστρια (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ