Η Celine Dion σε μία συγκινητική φωτογραφία με τους γιούς της - Αντιμετωπίζει με θάρρος την σκληρή ασθένεια - Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου του Καθηλωμένου Ανθρώπου (φωτό)

Η τραγουδίστρια αγωνίζεται καθημερινά, με σκοπό να ξανά ανεβεί στην σκηνή

H θρυλική τραγουδίστρια Celine Dion, ανέβασε φωτογραφία με τους τρεις αγαπημένους της γιούς, με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο του καθηλωμένου Ανθρώπου, από το οποίο μάλιστα πάσχει και η ίδια.

Μιλάει ανοιχτά για την περιπέτεια της υγείας της. 

Είναι μία πραγματική αγωνίστρια που δίνει κουράγιο με την δράση της σε πολλούς ανθρώπους.

Στην λεζάντα γράφει η τραγουδίστρια: «Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης του Συνδρόμου του Καθηλωμένου Ανθρώπου(Stiff Person Syndrome),

Όπως πολλοί γνωρίζετε, το φθινόπωρο του 2022, διαγνώστηκα με Σύνδρομο του Καθήλωμένου Ατόμου (SPS). Η προσπάθεια να ξεπεράσω αυτή την αυτοάνοση διαταραχή ήταν μία από τις πιο δύσκολες εμπειρίες της ζωής μου, αλλά παραμένω αποφασισμένη να επιστρέψω μια μέρα στη σκηνή και να ζήσω όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικά τη ζωή. Είμαι βαθιά ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξη από τα παιδιά μου, την οικογένεια μου, την ομάδα μου και όλους εσάς!

Θέλω να στείλω την ενθάρρυνση και την υποστήριξή μου σε όλους εκείνους σε όλο τον κόσμο που πάσχουν από αυτό το σύνδρομο. Θέλω να ξέρεις ότι μπορείς να το κάνεις! Μπορούμε να το κάνουμε!»

Τι είναι το Stiff Person Syndrome

Το Σύνδρομο του Καθηλωμένου Ανθρώπου(γνωστό ως SPS, stiff-person syndrome) είναι σπάνια αυτοάνοση διαταραχή της κίνησης, που επηρεάζει το κεντρικό νευρικό σύστημα, δηλαδή τον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό. 

Αποτελεί μια σοβαρή διαταραχή ασαφούς αιτιολογίας και χαρακτηρίζεται από προοδευτική δυσκαμψία και ακαμψία. Ονομάζεται επίσης και σύνδρομο Moersch-Woltman.

Λίγα λόγια για την σπουδαία τραγουδίστρια

Η Celine Dion γεννήθηκε στο Σαρλμάν, ένα προάστιο του Μόντρεαλ, και είναι το μικρότερο από τα δεκατέσσερα παιδιά φτωχής οικογένειας Γαλλοκαναδών. Οι γονείς της είχαν ένα μουσικό μπαρ. Η μητέρα της έπαιζε βιολί και ο πατέρας της ακορντεόν. Η Celine ξεκίνησε να τραγουδά στο μπαρ των γονιών της όταν ήταν 5 χρονών κι έτσι έγινε διάσημη στην πόλη. 

Το 1997 τραγούδησε το My Heart Will Go On, το κύριο τραγούδι της ταινίας Τιτανικός. Το τραγούδι αυτό τιμήθηκε με το βραβείο Όσκαρ.

Παντρεύτηκε τον καναδό λιβανέζικης καταγωγής René Angélil, ο οποίος ήταν και μάνατζέρ της, και είναι μητέρα τριών αγοριών. 

Διαβάστε ακόμα: Η επανεμφάνιση με κέφια της Celine Dion - Είδε αγώνα χόκεϊ & μετά μιμήθηκε τους παίκτες - "Έσκασαν" όλοι στα γέλια! (βίντεο)

Όταν επιδεινώθηκε και η κατάσταση της υγείας του συζύγου της, η Celine Dion ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας της την απόφασή της να βάλει στον «πάγο» την καριέρα της ώστε να αφοσιωθεί πλήρως στην κατάσταση της υγείας του συζύγου της.

Ο σύζυγος, και μάνατζερ, της Dion υπεβλήθη τον Δεκέμβριο του 2015 σε εγχείρηση αφαίρεσης όγκου.

Ένα χρόνο αργότερα απεβίωσε.

Ήταν πάρα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι και είχαν φτιάξει μία πολύ αγαπημένη οικογένεια!

Διαβάστε ακόμα: Grammys 2024 - Taylor Swift η βασίλισσα της βραδιάς - Η συγκινητική παρουσία της Celine Dion που της έδωσε το βραβείο (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ