Πρώτη επέτειος για τον πιο παραδοσιακό & εντυπωσιακό γάμο της Ιορδανίας: Όλες οι φωτό & τα βίντεο από τις τελετές & τις δεξιώσεις - Η υπερπαραγωγή τουαλέτα της Βασίλισσας Ράνιας που «άφησε» εποχή

Ένας παραμυθένιος γάμος!

Πέρασε ένας χρόνος από τον φαντασμαγορικό γάμο της μεγαλύτερης κόρης του Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα και της Βασίλισσας Ράνιας, της Πριγκίπισσας Ιμάν.

Η Πριγκίπισσα Ιμάν της Ιορδανίας είναι το δεύτερο παιδί του βασιλικού ζευγαριού από τα τέσσερα της οικογένειας και παντρεύτηκε πέρσι τον ελληνικής καταγωγής Τζαμέλ Αλέξανδρο Θερμιώτη σε μια τελετή στο βασιλικό παλάτι κοντά στην πρωτεύουσα Αμάν.

instagram

Η πριγκίπισσα Ιμάν, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Τζορτζτάουν στην Ουάσιγκτον, είναι η μεγαλύτερη κόρη του βασιλικού ζεύγους της Ιορδανίας και δεύτερη στη σειρά διαδοχής του θρόνου, μετά τον πρίγκιπα Χουσεΐν μπιν Αμπντάλα Β'.

Ο σύζυγός της Τζαμέελ , γεννημένος το 1994 στη Βενεζουέλα σε οικογένεια ελληνικής καταγωγής, είναι χρηματοοικονομικός σύμβουλος στη Νέα Υόρκη.

Η πριγκίπισσα έχει σπουδάσει στην Ουάσινγκτον, αλλά περνάει τον περισσότερο χρόνο της στην Ιορδανία και συμμετέχει τακτικά σε επίσημες εκδηλώσεις με τους γονείς της.

Εκτός από τα φιλανθρωπικά της εγχειρήματα, η Iman είναι γνωστή για το άψογο ενδυματολογικό της γούστο, ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας της. 

Ας δούμε λοιπόν φωτογραφίες από αυτόν τον εκπληκτικό γάμο, που δεν του έλειπε τίποτα!

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Ιμάν: O Dior δημοσίευσε νέες φωτό από τον γάμο της κόρης της Βασίλισσας Ράνια - Λάμπει από ευτυχία

instagram

Τα βίντεο: 

Αυτός σίγουρα ήταν ο πιο παραμυθένιος γάμος του 2023!

Διαβάστε ακόμα: Ράνια της Ιορδανίας: Φούξια σατέν επέλεξε η αδελφή της Ιμάν και έντονο κίτρινο cape dress η αρραβωνιαστικιά του διαδόχου Χουσείν

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ