Μελίνα Τραυλού: Παράδοση 5 πυροσβεστικών οχημάτων 2.500.000€ - Η δωρεά από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών προς το Πυροσβεστικό Σώμα (φωτό & βίντεο)

  «Η Ναυτιλία των Ελλήνων ήταν, είναι και θα είναι αρωγός στο τιτάνιο έργο των γυναικών και των ανδρών του Πυροσβεστικού Σώματος»

Η Μελίνα Τραυλού είναι επικεφαλής της ελληνικής ναυτιλιακής εταιρείας μεταφοράς οχημάτων Neptune Lines Shipping & Managing Enterprises και εξελέγη πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

Είναι η πρώτη γυναίκα που ηγείται της Ένωσης από συστάσεώς της, το 1916.

Πριν δύο μέρες η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών έκαναν δωρεά προς το Πυροσβεστικό Σώμα, ύψους 2.500.000€ και 5 πυροσβεστικά οχήματα, παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, του Υφυπουργού, Ευάγγελου Τουρνά, του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Θεόδωρου Βάγια, του Υπαρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Νικόλαου Ρουμελιώτη και του Επιτελάρχη του Πυροσβεστικού Σώματος, Αθανάσιου Μπαλάφα.

Διαβάστε ακόμα: Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών: Ιστορική συμφωνία, ο στόχος για μηδενικές «καθαρές» εκπομπές στη ναυτιλία

Η Πρόεδρος Μελίνα Τραυλού απέδωσε τιμές στους Έλληνες Πυροσβέστες και είπε χαρακτηριστικά: «Η Ναυτιλία των Ελλήνων ήταν, είναι και θα είναι αρωγός στο τιτάνιο έργο των γυναικών και των ανδρών του Πυροσβεστικού Σώματος. Στο έργο του κοινού καλού, στο έργο της καθημερινής προσφοράς που αγγίζει κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας.

Υπηρετείτε, με αυταπάρνηση, την πατρίδα.

Πιστοί στο καθήκον σας, κινδυνεύετε ακόμα και οι ίδιοι, όταν επιχειρείτε κόντρα σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες. 

Η συμβολή σας, η αμεσότητα, η φροντίδα στη διαχείριση κρίσεων, είναι ζωτικής σημασίας στην καθημερινή προστασία των Ελλήνων πολιτών, αλλά και των επισκεπτών της χώρας μας. Στην ασφάλεια όλων μας, στα υπάρχοντα, στην ίδια τη ζωή μας.

Σας ευχαριστούμε για την αδιάκοπη σας προσφορά, κάθε ημέρα, όλη ημέρα, σε όλη τη χώρα, σε όλους εμάς.» 

Διαβάστε ακόμα: Η πρόεδρος των Ελλήνων εφοπλιστών Μελίνα Τραυλού γιορτάζει με την κόρη και τη μητέρα της – Τρεις γενιές για την Ημέρα της Μητέρας

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ