Πως ντύνεται η «καθώς πρέπει» βασιλική οικογένεια της Σουηδίας ανοιξιάτικα; - Με παλτό, γάντια & κασκόλ! - Χαρούμενοι πάντως! (φωτό)

Η πιο κομψή royal οικογένεια!

Μπορεί στην Ελλάδα σε ορισμένες περιοχές η θερμοκρασία να φτάνει ως και τους 20 βαθμούς Κελσίου, στην Σουηδία όμως έχει ακόμα το κρύο του!

Για αυτό δεν είναι παράλογο που η βασιλική οικογένεια της Σουηδίας βγήκε να χαιρετήσει τον λαό της με χειμωνιάτικα ρούχα, κασκόλ, γάντια και σκουφιά.

Η διάδοχος του σουηδικού θρόνου, Πριγκίπισσα Βικτωρία σε χαρούμενες στιγμές με το σύζυγό της Πρίγκιπα Ντάνιελ και τα δύο παιδάκια τους, την Στέλλα, Δούκισσα του Έστεργκετλαντ και τον μικρό Όσκαρ, Δούκα της Σκάνια.

Με λουλούδια στα χέρια, η Πριγκίπισσα Βικτωρία φορά ένα υπέροχο παλτό σε baby blue χρώμα, ενώ η 12χρονη Στέλλα φορά μπεζ παλτό και κασκόλ.

Πατέρας και γιός ασορτί στα blue black!

Δείτε φωτογραφίες: 

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Βικτώρια: Το απόλυτο fashion icon στις Η.Π.Α - Με Zara κοστούμι & πράσινο μαντήλι συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει (φωτό)

instagram

Απλά υπέροχοι!

Διαβάστε ακόμα: Ο μικρός γιός της Πριγκίπισσας Βικτωρίας γίνεται 8 ετών! - Το παλάτι της Σουηδίας του εύχεται "Χρόνια Πολλά" (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ