Στέφανος Κασσελάκης: Η αναφορά στην Πόπη Τσαπανίδου, τις ευρωεκλογές, την "Καλλιόπη", ο "Κούλης" & η υπόσχεση - Πότε θα τον επισκεφθεί ο Τάιλερ (βίντεο)

Τι είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, λίγα λεπτά πριν περάσει την είσοδο του στρατοπέδου στη Θήβα

Μπορεί ο Στέφανος Κασσελάκης να βρίσκεται στον στρατό, στη Θήβα συγκεκριμένα και να υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία από την Παρασκευή όμως η συνέντευξη - η τελευταία - εκτός στρατοπέδου, στον Γιώργο Λιάγκα άναψε φωτιές.

Και εν είναι μόνο αυτό που είπε για την "Καλλιόπη" που πρέπει να αλλάξει όνομα γιατί είναι... σεξιστικό, θα μπορούσε να λέγεται "Καλλιόπος" ή "Κούλης" είπε, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στο ευρωψηφοδέλτιο, στην Πόπη Τσαπανίδου.

Σε ότι αφορά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έδωσε την υπόσχεση ότι μόλις βγει από τον στρατό αυτός που "δεν θα κοιμάται ήσυχος θα είναι ο πρωθυπουργός".

Ερωτηθείς από τον Γιώργο Λιάγκα για τις ευρωεκλογές, είπε ότι ο ίδιος δεν θα είναι υποψήφιος, ανέφερε ότι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι εκείνοι που θα επιλεγούν από τους εκλογείς του κόμματος, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο της Πόπης Τσαπανίδου, λέγοντας πως στήριξε το κόμμα σε μια δύσκολη περίοδο.

Γιατί δεν ήταν ο Τάιλερ μαζί του

Ο Στέφανος Κασσελάκης εξήγησε ότι ο σύζυγός του δεν ήταν μαζί του την ημέρα της κατάταξής του στον Στρατό, καθώς είχε αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, προκειμένου να συναντήσει την οικογένειά του, που έχει να δει πολύ καιρό. Αποκάλυψε, δε, ότι ο Τάιλερ θα επιστρέψει στην Ελλάδα σύντομα και θα είναι παρών στην ορκωμοσία του Στέφανου Κασσελάκη στο Κέντρο Εκπαίδευσης του Πυροβολικού, στη Θήβα.

Η Πόπη Τσαπανίδου 

Μιλώντας για την Πόπη Τσαπανίδου, της έπλεξε το εγκώμιο. «Ήταν η πιο αξιοκρατική στο γραφείο του Αλέξη στον 7ο όροφο» είπε ο κ. Κασσελάκης για την πρώην εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ η οποία για την ώρα τηρεί σιγή ιχθύος μετά το έντονο παρασκήνιο που άνοιξε την περασμένη εβδομάδα όταν επί οκτώ ώρες η Κουμουνδούρου δεν διέψευδε την είδηση της παραίτησης Ηλιόπουλου.

Εν συνεχεία, ο Γιώργος Λιάγκας χάρισε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ένα μικρό τσαντάκι με είδη πρώτης ανάγκης για κάθε νεοσύλλεκτο, το οποίο ο Στέφανος Κασσελάκης δέχθηκε ευχαρίστως και πήρε μαζί του, μπαίνοντας στο στρατόπεδο.


Διαβάστε ακόμα: Δείτε φωτό και βίντεο με τον Στέφανο Κασσελάκη να παρουσιάζεται στον στρατό: «Είναι τιμή μου να υπηρετήσω την πατρίδα μου» - Ποιοι τον συνόδευσαν μέχρι την πύλη

Όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας, μετά την προβολή της συνέντευξης, σύμφωνα με πληροφορίες του για τις πρώτες ημέρες του Στέφανου Κασσελάκη στον Στρατό, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «μένει σε θάλαμο με άλλους 15 νεοσύλλεκτους, ηλικίας όλοι τους άνω των 25 ετών, έχει ήδη κάνει υπηρεσία θαλαμοφύλακα και για τις ώρες εκτός εκπαίδευσης τού έχει διατεθεί ένα γραφείο αξιωματικού, στο οποίο φιλοξενείται, προκειμένου να μπορεί με ασφάλεια να ενημερώνεται για όλα τα ζητήματα, που σχετίζονται με το αξίωμα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Δείτε ακόμα: Ο Στέφανος Κασσελάκης φόρεσε κάλτσες με αστακούς! Μας τρόλαρε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη λίγο πριν παρουσιαστεί στο στρατό (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ