Κατερίνα Λέχου στην Ελένη Μενεγάκη: «Την ηλικία μου δεν την κρύβω, την κουβαλάω σαν παράσημο» - «Σημασία έχει αυτό που φαίνομαι & η ενέργεια μου» (βίντεο)

Η ηθοποιός είναι 36 χρόνια ενεργά στον χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και την τηλεόρασης 

Η υπερταλαντούχα ηθοποιός Κατερίνα Λέχου έκανε μία πολύ όμορφη συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε μεταξύ άλλων και για το θέμα της ηλικίας και τα στερεότυπα γύρω από τις γυναίκες.

Η ηθοποιός μίλησε επίσης για τον ρόλο της Δαμιανής Λάσκαρη στη δραματική σειρά “Η Μάγισσα” του ΑΝΤ1. «Ο χαρακτήρας παίζει πιο σημαντικό ρόλο στη δουλειά. Περισσότερο και από το ταλέντο. Ο καλός χαρακτήρας έχει ομαδικότητα, έχει τη θέληση να μαθαίνεις και να εξελίσσεσαι. Δεν μπορώ τους κακούς χαρακτήρες» είπε η ηθοποιός.


Η Κατερίνα Λέχου επίσης ρωτήθηκε από την Ελένη Μενεγάκη για την πορεία της στον χώρο της υποκριτικής. «Πόσα χρόνια είσαι σε αυτόν τον χώρο;» 

«36» ήταν η μονολεκτική απάντηση της ηθοποιού

Η παρουσιάστρια συνέχισε: «36; Δεν τα έχεις μετρήσει καλά μού φαίνεται. Έβαλες και λίγο παραπάνω, αλλά δεν πειράζει». 

«Είμαι 57 και δουλεύω από ηλικία 21 ετών. Δεν είμαι καλή στα μαθηματικά. Είμαι 36 χρόνια ενεργά σε αυτόν τον χώρο. Τι να κλέψω από χρόνια; Δύο; Τρία χρόνια;» πρόσθεσε η Κατερίνα Λέχου. 

«Και να κρύψω χρόνια τι; Και να πω ότι είμαι 52 χρονών και όχι 57, και; Τι έγινε μετά; Σημασία έχει αυτό που φαίνομαι και η ενέργεια που έχω. Εγώ κουβαλάω αυτό το νούμερο σαν παράσημο» 


Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Λέχου: Το πανωφόρι «φίδι» για το «φιδίσιό» της κορμί – Η πολύ fashion εμφάνιση της δημοφιλούς ηθοποιού (φωτό)

H ηθοποιός επίσης μίλησε για το θέατρο και θυμήθηκε ότι την πρώτη φορά που ανέβηκε στο σανίδι, νόμιζε πως θα πεθάνει. «Πλέον είναι ο φυσικός μου χώρος. Υπάρχει η αγωνία και το τρακ αλλά είναι ένας χώρος που μου δίνει περισσότερα από αυτά που θα μου έδινε ένας άλλος. Ακόμα και όταν δεν διαβάζω για έναν ρόλο, αυτός δουλεύει πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Είναι όλη μου η ζωή. Είναι το παιδί μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τις λάθος επιλογές που μπορεί να κάνει ένας ηθοποιός, σημείωσε ότι «για κάποιον λόγο διαλέγουμε κάτι και για κάποιον λόγο ο Θεός μας επιτρέπει να πάμε εκεί και όχι κάπου αλλού. Το λάθος είναι πολύ σχετική έννοια για εμένα».

Διαβάστε ακόμα: Η casual chic εμφάνιση της Κατερίνας Λέχου με δερμάτινο γκρι παντελόνι - Colorful, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ