Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Αφροδίτη συναντά τον Κρόνο - Γινόμαστε υπερευαίσθητοι & παίρνουμε τα πράγματα προσωπικά

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Η Αφροδίτη συναντά τις πρώτες ώρες της Παρασκευής τον Κρόνο επηρεάζοντας όλη τη μέρα και θα έχουμε την τάση να παίρνουμε τα πράγματα πιο προσωπικά και να είμαστε υπερευαίσθητοι στις αντιδράσεις μας. Με τόση έμφαση στον πλανήτη των σχέσεων, των οικονομικών και της ομορφιάς σε περιοριστική όψη, καταλαβαίνετε ότι δεν είναι σαφώς η πιο ανάλαφρη μέρα από πλευράς διάθεσης αλλά και επικαιρότητας. Εύκολα μπορεί να νιώθουμε αποκομμένοι από τους αγαπημένους μας και τους φίλους, πιο εκνευρισμένοι με ό,τι συμβαίνει γύρω μας. Και όπως αντιλαμβάνεστε, με τέτοιες προδιαγραφές πιο εύκολα εξαπολύουμε «κατηγορώ» δείχνοντας τους άλλους, ειδικά τις πρωινές ώρες που η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη στον Υδροχόο. Ας προσπαθήσουμε όλοι για λίγο περισσότερη ενσυναίσθηση κι ας μην αφήσουμε τις αρνητικές σκέψεις να μας απογοητεύουν περισσότερο. Η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας στις 08:34 το πρωί για μια ώρα περίπου μέχρι τις 09:42 που θα περάσει στην Παρθένο.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα η Αφροδίτη είναι ο πιο ενεργός πλανήτης, αλλά σε «απαιτητική» όψη που σας κάνει να έχετε την αίσθηση ότι δεν ελέγχετε πλήρως τη ζωή σας. Άλλοι παίρνουν για σας τις αποφάσεις, άλλοι διαμορφώνουν τις συνθήκες και το πλαίσιο που εσείς δουλεύετε, ζείτε, δημιουργείτε. Σαν να νιώθετε ότι στο αυτοκίνητο της ζωής σας είστε ο συνοδηγός κι όχι ο οδηγός. Όμως αυτό δεν πρέπει να σας αποθαρρύνει και να σας παίρνει από κάτω. Δεν θα αργήσει η στιγμή που θα ξαναπάρετε τον έλεγχο για τα καλά πίσω. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε αυτή τη συγκυρία για να γίνετε πιο παρατηρητικοί με τους άλλους, για να κάνετε εσωτερική δουλειά με τον εαυτό σας, να προετοιμαστείτε καλύτερα γι’ αυτά που δεν θα αργήσουν να έρθουν. Πάνω απ’ όλα κάντε προτεραιότητα την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Κακό πράγμα η εξιδανίκευση γιατί βλέπεις τον άλλο ή μια κατάσταση με παραμορφωμένους φακούς, γοητεύεσαι από κάτι που εσύ ο ίδιος του έχεις προσδώσει μια «τελειότητα» που ξεφεύγει από την ανθρώπινη φύση. Και οι άνθρωποι δεν είναι σίγουρα τέλειοι. Κι όταν συναντιούνται Αφροδίτη-Κρόνος τότε ανακαλύπτεις την πραγματικότητα, που λίγο ίσως μοιάζει με το όνειρο που έχεις για έναν άνθρωπο ή μια κατάσταση. Η όψη αυτή ουσιαστικά σας φέρνει σε επαφή με τον ρεαλισμό του Κρόνου στις φιλικές ή ακόμη και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Το εύκολο είναι να δείξετε με το δάχτυλο και να κατηγορήσετε σπάζοντας τη σχέση. Το δύσκολο, αλλά κι αυτό που μπορεί να διασώσει μια σχέση, είναι να αντιμετωπίσετε τον άλλο ως ίσος προς ίσο και να αντιληφθείτε ότι μπορεί κι η άλλη πλευρά να έχει φοβίες, ελαττώματα όπως ακριβώς κι εσείς. Και να κάνετε μια ξεκάθαρη κουβέντα κι από κει κι έπειτα θα αποφασίσετε για την πορεία όποιας σχέσης ή κατάστασης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα η Αφροδίτη από τους Ιχθύς συναντά τον Κρόνο σε όψη συνόδου δημιουργώντας μια ποικιλομορφία ερεθισμάτων που αφορούν κυρίως στις επαγγελματικές ή και τις οικογενειακές σχέσεις. Σε κάποιες από αυτές μπορεί να νιώθετε ένα μεγαλύτερο βάρος ή μπορεί να έχετε πολλές υποχρεώσεις κι ευθύνες. Από την άλλη πρέπει να κάνετε το διαχωρισμό ποιοι προσπαθούν να κλέψουν τον χρόνο σας γιατί μόνιμα νιώθουν μια ανάγκη για προσοχή και ποιοι πραγματικά είναι εκεί για να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν. Ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιες απαιτήσεις κι από συνεργάτες ή ανωτέρους στη δουλειά, ή διάσταση απόψεων σε σχέση με τη δουλειά και τις σχετικές με αυτή αποφάσεις.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ