Story of the Day! O Allan & η Barbara θέλουν να καταψυχθούν μετά τον θάνατο τους - Θα επιστρέψουν για να βρουν τρόπο να μας ξεπαγώσουν - Αλλά πάντα μαζί ...

Μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο

Εσείς το ξέρατε ότι έως και 200.000 δολάρια κοστίζει η μεταθάνατον "κατάψυξη";

Κι εμείς το μάθαμε μέσα από το σημερινό story της ημέρας!

Ένα ζευγάρι από την Αυστραλία αποφάσισε να "καταψυχθεί", ώστε να είναι μαζί και στην επόμενη ζωή.

Συγκεκριμένα, ο Allan και η Barbara Pease είναι παντρεμένοι εδώ και 35 χρόνια και η αγάπη που τους συνδέει είναι τεράστια.

Μιλώντας στην εκπομπή 60 Minutes Australia, ο Allan δήλωσε: «Έχουν την τεχνολογία για να μας βάλουν μέσα, αλλά δεν έχουν βρει ακόμα πώς να μας βγάλουν έξω, και πάντα υπάρχει κίνδυνος. Αλλά η εναλλακτική λύση είναι το αιώνιο σκοτάδι...».

«Όταν επιστρέψουμε, όποτε βρουν τρόπο να μας ξεπαγώσουν, αν ένας από εμάς δεν ξεπαγώσει σωστά, θα τραβήξουν την πρίζα στον άλλο. Κανείς από τους δύο δεν θέλει να το κάνει μόνος του, δεν θέλω να επιστρέψω χωρίς αυτήν», είπε ο άνδρας.

Η Barbara πρόσθεσε: «Ούτε εγώ θέλω να επιστρέψω χωρίς αυτόν. Δεν σκεφτόμαστε τον θάνατο, απλά ζούμε τη στιγμή και απολαμβάνουμε κάθε δευτερόλεπτο».

«Νομίζω ότι ο κόσμος θα είναι σίγουρα ένα διαφορετικό μέρος, αλλά είμαι ενθουσιασμένη με αυτό. Το να γυρίσουμε πίσω και να έχουμε τα μωρά και τα εγγόνια μας εδώ θα ήταν καταπληκτικό, αλλά ακόμη και αν επιλέξουν να μην ''καταψυχθούν'', θα εξακολουθούν να υπάρχουν απόγονοί μας τριγύρω», δήλωσε ακόμη η σύζυγος.

«Η κρυογονική είναι σαν, αν ήσασταν σε ένα αεροπλάνο που πετούσε πάνω από τις Άλπεις και ερχόταν ο κυβερνήτης και έλεγε: "Οι κινητήρες έχουν χαλάσει και πρόκειται να συντριβούμε στα επόμενα 15 λεπτά, ωστόσο έχουμε στο αεροπλάνο πειραματικά αλεξίπτωτα, τα οποία δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ, αλλά πιστεύουμε ότι θα λειτουργήσουν", θα παίρνατε το αλεξίπτωτο; Λοιπόν, αυτό είναι η κρυογονική, είναι ένα αλεξίπτωτο», εξήγησε ο Allan.

Ο Allan και η Barbara Pease είναι παγκοσμίως οι πιο επιτυχημένοι συγγραφείς σε θέματα σχέσεων. Έχουν γράψει συνολικά 18 μπεστ σέλερ –μεταξύ των οποίων 10 που έφτασαν στην πρώτη θέση των πωλήσεων– και οργανώνουν σεμινάρια σε περισσότερες από τριάντα χώρες κάθε χρόνο. 

Τα βιβλία τους κυκλοφορούν σε περισσότερες από 100 χώρες, μεταφράζονται σε 55 γλώσσες και έχουν πουλήσει περισσότερα από 27 εκατομμύρια αντίτυπα. Οι Pease εμφανίζονται τακτικά στα ΜΜΕ και στο έργο τους βασίστηκαν 9 τηλεοπτικές σειρές, 4 θεατρικές παραστάσεις και 1 κινηματογραφική ταινία, που έκανε ρεκόρ εισιτηρίων. 

Η εταιρεία τους, η Pease International Ltd, δραστηριοποιείται παγκοσμίως με βίντεο, εκπαιδευτικά τμήματα και σεμινάρια για επιχειρήσεις και τη Δημόσια Διοίκηση.

Τεράστιο το κόστος της μεταθάνατον "κατάψυξης"

Μέχρι στιγμής 50 Αυστραλοί από όλα τα κοινωνικά στρώματα έχουν πληρώσει 150.000 δολάρια για να εξασφαλίσουν μια θέση στο Southern Cryonics, μεταδίδει η Daily Mail.

Ο ελληνικής καταγωγής διευθυντής της Southern Cryonics, Πέτρος Τσολακίδης, δήλωσε προηγουμένως στο ABC News ότι κοστίζει 50.000 δολάρια για τη διαδικασία που χορηγείται αμέσως μετά το θάνατο, η οποία περιλαμβάνει μια χημική έγχυση και προσωπικό που περιμένει να αναλάβει δράση τη στιγμή της λήξης.

Ένας άλλος διάσημος χώρος «κατάψυξης» στην Αμερική είναι το Ίδρυμα Alcor Life Extension Foundation στην Αριζόνα. Εξωτερικά, μοιάζει με οποιαδήποτε άλλη αποθήκη. Αλλά στο εσωτερικό της περιέχει τα κατεψυγμένα πτώματα εκατοντάδων ασθενών. Είναι στην πιο ακριβή πλευρά, κοστίζει 200.000 δολάρια για τους ανθρώπους που θέλουν να αποθηκεύσουν ολόκληρο το σώμα τους σε έναν καταψύκτη υψηλής τεχνολογίας, αλλά υπάρχει η επιλογή να βάλουν μόνο τον εγκέφαλο στον πάγο με μειωμένη τιμή στα 80.000 δολάρια.

Ο αριθμός των ασθενών στο κέντρο του Μίσιγκαν έχει αυξηθεί σημαντικά από περίπου 600 το 2006 σε σχεδόν 1.975 το 2023.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ