Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Εύχονται στην πριγκίπισσα Κέιτ για τη μάχη της με τον καρκίνο - «Υγεία & ανάρρωση με ιδιωτικότητα & ειρήνη»

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας διαγνώστηκε με καρκίνο 

«Ευχόμαστε υγεία και ανάρρωση για την Κέιτ και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουν να το κάνουν ιδιωτικά και με ειρήνη», ήταν οι πρώτες ευχές του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ για την ανάρρωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Ωστόσο, παραμένει άγνωστο εάν ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ θα ταξιδέψουν στην Αγγλία, για να επισκεφθούν την 42χρονη royal όπως είχε συμβεί και στην περίπτωση του βασιλιά Καρόλου.

Βέβαια αν σκεφτεί κανείς τις ψυχρές σχέσεις που πλέον διατηρούν μάλλον δεν θα επιστρέψουν στο Λονδίνο.

Διαβάστε ακόμη:  Breaking news στα διεθνή media: Η κατάρα των Windsor χτύπησε το Buckingham - Φρενίτιδα προκαλεί η είδηση για τον καρκίνο της Πριγκίπισσας Kate (φωτο-βίντεο)

Υπενθυμίζουμε, ότι πριν λίγη ώρα η ίδια η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο χωρίς να λέει περισσότερες λεπτομέρειες.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ on camera: Έχω καρκίνο - Ξεκίνησα χημειοθεραπείες - Η ιστολογική έδειξε ότι υπάρχει όγκος μετά την επέμβαση στη κοιλιά (βίντεο)

Αμέσως, σάλος ξέσπασε στο διαδίκτυο με όλα τα μέσα του κόσμου να μεταδίδουν τη δυσάρεστη είδηση. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ