ISIS: Στην δημοσιότητα ανατριχιαστικό βίντεο ντοκουμέντο από την ώρα της επίθεσης – Ο Πούτιν συνεχίζει να θεωρεί υπεύθυνη την Ουκρανία – Όσα λέει ο Λευκός Οίκος (φωτό & βίντεο)

Σε βίντεο η αιματηρή τρομοκρατική επίθεση...

Ανατριχιαστικό βίντεο ανέβασε η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ISIS) μέσω του Telegram και από εκεί βγήκε στην δημοσιότητα. Το βίντεο δείχνει τι συνέβη εκείνη την εφιαλτική νύχτα στον συναυλιακό χώρο στην Μόσχα που 143 άτομα έχασαν την ζωή τους και πάνω από 60 είναι βαριά τραυματισμένοι.

Στο βίντεο, διάρκειας 1 λεπτού και 31 δευτερολέπτων, καταγράφονται πολύ σκληρές εικόνες, τόσο με πυροβολισμούς από το αυτόματο, όσο και με μαχαίρι ενός πολίτη που ήταν ακόμα εν ζωή μέσα στο Crocus City Hall.

Διαβάστε ακόμα: Μόσχα: Σοκαριστικό βίντεο με έναν από τους συλληφθέντες – «Μου υποσχέθηκαν 1.000.000 ρούβλια για να σκοτώσω αδιακρίτως»

Το βίντεο το οποίο θεωρείται αυθεντικό, καθότι πέρα από τον χώρο στον οποίο έλαβε χώρα το μακελειό, παρουσιάζει ένα από τα οπλοπολυβόλα μάρκας Καλάσνικοφ, με λαβή στο πάνω μέρος του, που έχει χαρακτηριστικό φωσοφοριζέ χρώμα και υπάρχει στα ντοκουμέντα.

Ο Πούτιν και η Ρωσική Ομοσπονδία συνεχίζει να πιστεύει ότι η τρομοκρατική επίθεση είναι ενέργεια της Ουκρανίας.

Από την άλλη πλευρά η Αμερικανική Κυβέρνηση υποστηρίζει την Ουκρανία που συνεχίζει να πλήγεται από πόλεμο, λέγοντας «Ο ISIS φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την επίθεση αυτή. Δεν υπήρξε καμία ουκρανική εμπλοκή».

Η αμερικανική κυβέρνηση είχε προειδοποιήσει νωρίτερα αυτόν τον μήνα τη Ρωσία για πληροφορίες σχετικά με σχεδιαζόμενη επίθεση στη Μόσχα και είχε επίσης εκδώσει προειδοποίηση στους Αμερικανούς στη Ρωσία στις 7 Μαρτίου.

Διαβάστε ακόμα: Αιματοκύλισμα στην Μόσχα: 143 οι νεκροί & και ακόμα ανασύρονται πτώματα – 11 συλλήψεις - Η Ρωσική Ομοσπονδία κατηγορεί την Ουκρανία (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ