Η Keira Knightley έγινε 39 ετών! Η καλλονή πρωταγωνίστρια & μαμά δύο παιδιών γοητευτική παρά ποτέ - Τα μυστικά πίσω από το μακιγιάζ & τα smokey eyes (φωτό-βίντεο)

Στιγμιότυπα από τις απολαυστικές συνεντεύξεις της

Σαν σήμερα το 1985 γεννήθηκε η Keira Knightley!

Η ταλαντούχα ηθοποιός έγινε 39 ετών και είναι πιο καλλονή από ποτέ.

Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το ρόλο της "Elizabeth Swan" στους Πειρατές της Καραϊβικής, ενώ ακολούθησαν υποψηφιότητες σε δεκάδες βραβεία, όπως τα Golden Globes, BAFTAs ...

Είναι παντρεμένη από το 2013 με τον Βρετανό μουσικό, James Righton με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο κόρες.

Διαβάστε ακόμη: Η επιτομή της κομψότητας με κιπούρ φουστάνι και γουνάκια η Keira Knightley στο πλευρό του κάπως "φλώρου" συζύγου της!

Η καλλονή Keira Knightley, αγαπά περισσότερο τις ταινίες εποχής από τα δράματα στη σύγχρονη εποχή στα οποία "οι γυναικείοι χαρακτήρες, σχεδόν πάντα, πέφτουν θύματα βιασμού",.

"Πάντα εύρισκα κάτι κακόγουστο στον τρόπο με τον οποίο απεικονίζονται οι γυναίκες (σε ταινίες με σύγχρονη ιστορία), ενώ πάντα εύρισκα συναρπαστικούς τους χαρακτήρες σε ταινίες εποχής" δήλωσε η Keira, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Variety. Παραδέχθηκε, ωστόσο, ότι η κατάσταση έχει βελτιωθεί "τα τελευταία λίγα χρόνια. Ξαφνικά, μου στέλνουν σενάρια με σύγχρονες γυναίκες οι οποίες δεν βιάζονται στις πέντε πρώτες σελίδες, και που δεν βρίσκονται εκεί απλά και μόνο για να είναι μια όλο αγάπη φίλη ή σύζυγος", έχει αναφέρει σε συνέντευξη της στο Variety.

instagram @keiraknightleyofficiall
instagram @keiraknightleyofficiall

Η ίδια ποτέ δεν παρενοχλήθηκε σεξουαλικά πάνω στο πλατό, αλλά είχε αυτήν την εμπειρία αλλού. "Στην προσωπική μου ζωή, έχω πάει σε μπαρ, μπορώ να μετρήσω τέσσερις φορές που με παρενόχλησαν, αν και με ήπιο τρόπο… Δεν είναι μόνον οι ηθοποιοί. Είναι οι δασκάλες. Είναι οι δικηγόροι. Δεν μιλάω για βιασμό, μιλάω για ανθρώπους που τους χούφτωσαν σε παμπ, που κάποιοι τους οποίους δεν γνώριζαν τους χάιδεψαν τα στήθη, που κάποιος έχωσε το χέρι του κάτω απ’ τη φούστα τους" είπε.

Διαβάστε ακόμη: Top woman η απαστράπτουσα Keira Knightley - Η κορυφαία σταρ "δίνει" δίχως φόβο τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί!

Η δημοφιλής ηθοποιός μιλάει στον Jimmy Kimmel και το περίφημο show του για το πως προέκυψε το δύσκολο όνομα της - Έχει πλάκα …

Η 39χρονη πλέον μας δείχνει τι περιέχει το τσαντάκι των καλλυντικών της, πως μακιγιάρεται, ποια είναι τα favourite προϊόντα μακιγιάζ της, τα φυσικά χείλη. τα smoky eyes ...

Όταν η Keira Knightley μίλησε για τις κόρες της και πως την σχολιάζουν όταν την βλέπουν στην τηλεόραση 

Δείτε την εξέλιξη της μέσα στα χρόνια και την ακαταμάχητη γοητεία της!

Πολύχρονη, λοιπόν, Keira Knightley! Συνέχισε να μεγαλώνεις και να ομορφαίνεις ακόμη περισσότερο!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ