Alessandro Michele: Ο νέος δημιουργικός διευθυντής του Valentino – Ο πρώην και εκκεντρικός σχεδιαστής του οίκου Gucci αναλαμβάνει! (φωτό & βίντεο)

Ανυπομονούμε να δούμε τις δημιουργίες του!

Αποχώρησε πριν από κάποιες μέρες ο αγαπημένος καλλιτεχνικός διευθυντής, Pier Paolo Piccioli από τον οίκο Valentino (λέγεται ότι οδεύει στον Givenchy).

Το ευχάριστο τώρα είναι ότι έρχεται να τον αντικαταστήσει ένας πολύ ταλαντούχος σχεδιαστής μόδας που θα φέρει τα πάνω κάτω!

Αυτός είναι ο Alessandro Michele, πρώην δημιουργικός διευθυντής του οίκου Gucci από το 2015 έως το 2022.

Μετά την αποχώρηση του Pier Paolo Piccioli από τον οίκο Valentino, οι φήμες είχαν φουντώσει για το ποιος θα τον διαδεχθεί τον Piccioli και το όνομα του Michele ήταν ένα από τα επικρατέστερα. 

Αναμένουμε τα θαύματα  του Alessandro Michele, καθώς η διοίκηση του οίκου Valentino ανακοίνωσε ότι δεν θα παρουσιάσει τις συλλογές υψηλής ραπτικής τον Ιούνιο.

Για να έγιναν τόσο γρήγορα τα πράγματα, ήταν όλα προσυμφωνημένα.

Ο  Michele στον οίκο Gucci μεγαλούργησε, άφησε εποχή!

Διαβάστε ακόμα: Η μετοχή της Gucci έχασε 7 δισ. ευρώ: Η ανακοίνωση για την πτώση των πωλήσεων που οδήγησε σε κατάρρευση (βίντεο)

Ο ιδιαίτερος σχεδιαστής άλλαξε την εικόνα που είχαμε για τον συγκεκριμένο οίκο, έπαιξε με τα σύμβολά του, έφερε στα ρούχα επιρροές από την ιστορία, τη σύγχρονη πραγματικότητα.

Η αισθητική του Michele-ένα μείγμα μποέμ, ρομαντικών και ρετρό στοιχείων - καθόρισε την ιταλική ετικέτα τη δεκαετία του 2010, προσελκύοντας διασημότητες όπως οι A$AP Rocky, Harry Styles, Diane Keaton, Miley Cyrus, Billie Eilish και Jared Leto. 

Χάρη στον Michele στον οίκο Gucci δόθηκε ένας νέος «αέρας».

Ο Michele είναι βέβαιο ότι θα χαρίσει viral στιγμές και υψηλές πωλήσεις στον Valentino.

Διαβάστε ακόμα: Τίτλοι τέλους μετά από 25 χρόνια για τον designer Pierpaolo Piccioli από τον οίκο Valentino - Η συγκίνηση του ίδιου του Valentino & οι εμβληματικές συλλογές του (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ