«Moisture Sandwich»: Η μέθοδος που θα σας οδηγήσει σε λαμπερό δέρμα – Ο κατάλληλος τρόπος να ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας (βίντεο)

Ακολουθείστε τη!

Το skin care γίνεται όλο και πιο διαδεδομένο στις μέρες μας.

Η μέθοδος βαθιάς ενυδάτωσης «Moisture Sandwich» έχει γίνει viral στα social media και όχι άδικα, καθώς αν ακολουθήσετε ορισμένα βήματα πραγματικά λειτουργεί.

Ο όρος «Moisture Sandwich» είναι διαδικασία διαστρωμάτωσης των προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας σας. Αυτό έχει ως στόχο μία δυνατή ενυδάτωση και διατήρηση της επιδερμίδας καθαρή και λαμπερή.

Ο σημαντικότερος κανόνας της για την ενυδάτωση του προσώπου σας είναι να βεβαιωθείτε ότι εφαρμόζετε την ενυδατική σας κρέμα σε δέρμα που έχει υγρανθεί  με νερό. 

Έπειτα προσθέτετε τα serums που σας έχει συμβουλεύσει ο δερματολόγος σας, είτε είναι ρετινόλη, είτε κάποιο υαλουρονικό οξύ και μετά εφαρμόζετε ξανά την ενυδατική σας, για να «κλειδώσετε» τα προϊόντα.

@alexsteinherr

Moisture Sandwiching made easy 💦

♬ original sound - alexsteinherr

Διαβάστε ακόμα: Η Salma Hayek ορκίζεται σε αυτήν την κρέμα για την αντιγήρανση - Την λένε tepezcohuite face cream & κοστίζει μόνο 13,90 δολάρια - Έτσι δεν κάνει botox & fillers (φωτό)

Όσο κοιμάστε τα προϊόντα θα απορροφηθούν και θα ξυπνήσετε υπέρλαμπρη και νεανική!

Διαβάστε ακόμα: Ξηροδερμία: Πόσο την επηρεάζει το συχνό πλύσιμο των χεριών & πως θα βοηθήσουμε τα χεράκια μας ;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ