Κηδεία & ταφή του Πρίγκιπα-συζύγου της Νάντιας Χαλαμανδάρη - Παρούσα όλη η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας (φωτό & βίντεο)

Δύσκολες ώρες για τους royals...

Στην επίσημη κηδεία και ταφή του συζύγου της και εξάδέλφου του Βασιλιά Φελίπε, Πρίγκιπα Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο, μαζί με τον γιο της παρέστη η Νάντια Χαλαμανδάρη.

Ο πρόωρος χαμός του γαλαζοαίματου Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο οφείλεται στην χρόνια αναπνευστική ανεπάρκεια (ΧΑΠ).

Η δεύτερη σύζυγος του πρίγκιπα και εξαδέλφου του βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας συνοδευόταν από τον γιο της Νικόλα στην κηδεία που τελέστηκε στον καθεδρικό ναό των Ενόπλων Δυνάμεων στη Μαδρίτη, έναν μήνα μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φερνάντο σε ηλικία 49 ετών.

Σύσσωμη πήγε η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας να συμπαρασταθεί στην δημοσιογράφο και στον μικρό της γιό.

Ο Βασιλιάς Φελίπε και η σύζυγός του Βασίλισσα Λετίσια, πρωτοστάτησαν όπως πάντα κομψοί!

Ο πρώτος εξάδελφος του Φελίπε πέθανε την 1η Μαρτίου μετά από πέντε ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο και διάφορα θέματα υγείας που αντιμετώπιζε, σύμφωνα με το Hola.

Με σοβαρό και θλιμμένο πρόσωπο, η Νάντια Χαλαμανδάρη ήταν ντυμένη με μαύρο κοστούμι με σακάκι και παντελόνι, φορώντας σκούρα γυαλιά ηλίου κατά την είσοδό της στην εκκλησία.

Εκεί βρέθηκαν και η βασιλομήτωρ Σοφία και ο σύζυγός της Χουάν Κάρλος, ο οποίος πλησίασε τον Νικόλα για να του πει δυο τρυφερά λόγια.

images by instagram

Διαβάστε ακόμα: Συντετριμμένη η Νάντια Χαλαμανδάρη στην κηδεία του Πρίγκιπα συζύγου της – Παρών ο Βασιλιάς Φελίπε, αλλά & ο μοναδικός γιος της Ελληνίδας δημοσιογράφου με τον γαλαζοαίματο (φωτό)

Λίγα λόγια για το ζευγάρι

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2015 και όλα έγινα πολύ γρήγορα!

Η όμορφη δημοσιογράφος και μεταφράστρια, είπε «ναι» στις 31 Μαΐου 2016 στο Δημαρχείο του Παλαιού Φαλήρου. 

Ήταν ένας απλός γάμος στον οποίο η νέα νύφη και ο γαμπρός είχαν μόνο δύο καλεσμένους, τον πατέρα της Νάντιας και τη γιαγιά της από την πλευρά του πατέρα της.

Πέντε ημέρες μετά το γάμο, το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο του παιδί μαζί, τον Νικόλαο, στην ελληνική πρωτεύουσα, του οποίου τη βάπτιση τον Νοέμβριο του 2016 παρευρέθηκε η βασίλισσα Σοφία. 

Το ζευγάρι, που ζούσε χωριστά αλλά δεν χώρισε ποτέ, προσπάθησε πάρα πολύ για την ανατροφή του μικρού αγοριού. 

Η Νάντια Χαλαμανδάρη μένει στη Μαδρίτη με τον σύζυγό της Φερνάντο μεγαλώνανε από κοινού το παιδί και σχεδιάζει όπως είπε στο eirinika να μείνει για πάντα εκεί με τον γιο της Νικόλαο και την Ισπανική οικογένεια.

Διαβάστε ακόμα: Τρυφερές στιγμές με τον πρόωρα χαμένο πρίγκιπα Fernado Gómez-Acebo, η αριστοκράτισσα ξαδέρφη Maria Zurita de Borbon (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ