Νίνα Φλορ – Πριγκίπισσα Ευγενία: Κομψά looks για πρωινή δεξίωση – Το μάξι πλεκτό γκρι φόρεμα & το κασμιρένιο neon ζιβάγκο (φωτό)

Πολύ κλασάτες οι royals!

Η Νίνα Φλορσύζυγός του Πρίγκιπα Φίλιππου, του μικρότερου γιού του τέως Βασιλιά Κωνσταντίου της Ελλάδος και η κόρη του Πρίγκιπα Αντρέα, η Πριγκίπισσα Ευγενία βρέθηκαν σε μία πρωινή δεξίωση. 

Οι κομψές royals ήταν καλεσμένες σε δεξίωση και συζήτηση σε πάνελ σχετικά με τη δέσμευση της βιομηχανίας της μόδας στο θέμα της βιωσιμότητας.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσε η πρέσβης των ΗΠΑ στο Ηνωμένο Βασίλειο Jane Hartley και πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του Αμερικανού πρέσβη.

Η Πριγκίπισσα Ευγενία φόρεσε ένα maxi γκρι πλεκτό φόρεμα της σχεδιάστριας Gabriela Hearst από κασμίρ και μετάξι με κόστος $1,550. 

Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι suede γόβες με μυτερή μύτη.

H Πριγκίπισσα απογείωσε το look με minimal «νότες», ένα ζευγάρι κρίκους.

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Φίλιππος - Νίνα Φλορ: Στο χιονισμένο St.Moritz είδαν το fashion show του Moncler - Η selfie στο instagram (φωτό)

H Nίνα Φλορ εμφανίστηκε σε ένα ultra chic ανοιξιάτικο look

Φόρεσε ένα neon κασμιρένιο ζιβάγκο που κόστισε $690 με μπλε σκούρο tailored παντελόνι της σχεδιάστριας Gabriela Hearst και ένα εντυπωσιακό χρωματιστό κόσμημα στον λαιμό της.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Ευγενία: 34 χρονών έγινε η ανιψιά του Βασιλιά Καρόλου -Χαλαρές στιγμές με τον σύζυγό και τα παιδάκια της (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ