Άδωνις Γεωργιάδης: Ατελείωτες ουρές κόσμου για να τους υπογράψει το βιβλίο του – Ποιοι ήταν στην παρουσίαση first row – Το φιλί στην Ευγενία (φωτό)

Ανάρπαστο έγινε το βιβλίο του Άδωνι Γεωργιάδη «Απλά Μαθήματα Ιστορίας», στην εκδήλωση για τα 30 χρόνια της Ελληνικής Αγωγής

Ο Άδωνις Γεωργιάδης παρουσίασε το Σάββατο το βιβλίο του «Απλά Μαθήματα Ιστορίας» και ταυτόχρονα με τη σύζυγό τους Ευγενία Μανωλίδου γιόρτασαν τα 30 χρόνια της «Ελληνικής Αγωγής».

Φυσικά δεν θα μπορούσε ο Άδωνις Γεωργιάδης να μην ευχαριστήσει τη σύζυγό του: "Χωρίς το πάθος, τον επαγγελματισμό, την προσήλωση και την αγάπη που έχει δώσει στην Σχολή μας η Ευγενία Μανωλίδου τίποτε από αυτά δεν θα μπορούσε να έχει γίνει πραγματικότητα. Μπράβο Ευγενία μου!"

Στην εκδήλωση, εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του κόσμου που έδωσε το παρόν, υπουργοί, δημοσιογράφοι φίλοι και φυσικά η οικογένειά του ήταν εκεί.

Μετά την εκδήλωση ο Άδωνις Γεωργιάδης κάθησε και υπέγραψε όλα τα βιβλία των φίλων που βρέθηκαν. Περίπου 2 ώρες υπέγραφε έως ότου εξαντλήθηκαν τα αντίτυπα των βιβλίων του.

"Μετά την ομιλία μου ο κόσμος κάθησε στην ουρά για σχεδόν 2 ώρες ώστε να προλάβουν να αγοράσουν και να τους υπογράψω το αντίτυπο του νέου μου βιβλίου «Απλά Μαθήματα Ιστορίας». Στο τέλος εξαντλήθηκαν όλα τα αντίτυπα της έκδοσης και λαμβάναμε παραγγελίες για να τις δώσουμε στους αναγνώστες μας με την νέα του έκδοση. Σας ευχαριστώ!"

Φυσικά το βιβλίο θα επανακυκλοφορήσει

Διαβάστε ακόμα: 'Αδωνις Γεωργιάδης: ''Το '94 ίδρυσα την Ελληνική Αγωγή, ως έναν χώρο διδασκαλίας των Αρχαίων Ελληνικών - Θέλω να συγχαρώ την Ευγενία μου, με έχει κάνει υπερήφανο''

Αισθάνομαι πραγματικά υπερήφανος για την Ελληνική Αγωγή 

Όπως έγραψε σε ανάρτησή του, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης: "Χθες η @manolidoue διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία την εορτή για την επέτειο των 30 ετών από την ίδρυση της Σχολής μας της @elliniki_agogi . Σπουδαίοι καθηγητές από τα μεγαλύτερα Πανεμιστήμια και τις έδρες Κλασικών Σπουδών του Κόσμου, από το Cambridge, την Οξφόρδη, την Vivarium Novum από την Ρώμη, το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, το Leuven στο Βέλγιο, της Βαρσοβίας, καθηγητές από Κλασικά Λύκεια στην Ισπανία και στην Ιταλία. Όλοι τους μίλησαν με τα θερμότερα λόγια για το υψηλό επίπεδο Σπουδών αλλά και την πρωτοτυπία του τρόπου διδασκαλίας στην Σχολή μας. Αισθάνομαι πραγματικά υπερήφανος για την Ελληνική Αγωγή και αισθάνομαι ευγνωμοσύνη και θαυμασμό για όσα έχει επιτύχει η Ευγενία τα τελευταία χρόνια. Θερμές ευχαριστίες σε όλους μας τους φίλους που χθες γέμισαν τον Ξενοδοχείο Κάραβελ και που έκαναν το βιβλίο μου «Απλά Μαθήματα Ιστορίας» ανάρπαστο εξαντλώντας χθες όλη την έκδοση."

Διαβάστε ακόμα: «Delphi Classics: Classics in Praxis»: Η επίδραση των Αρχαίων Ελληνικών στην εκπαίδευση, την τεχνολογία, την οικονομία την πολιτική - Στο ΙΧ Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ