Πριγκίπισσα Βικτωρία: Το κομψό look της royal της Σουηδίας που μας «παραπλάνησε» - Το πανωφόρι «τύπου» Chanel – Η οικονομική εκδοχή (φωτό)

Πάντα κομψή!

Η Πριγκίπισσα Βικτωρία της Σουηδίας είναι πάντα πολύ κομψή και αγαπά ιδιαιτέρως τα monochromatic looks.

Η διάδοχος της Σουηδίας επιλέγει και designer ρούχα, αλλά και πιο οικονομικά, κάτι που την κάνει πολύ προσιτή στον λαό.

Ως πριγκίπισσα τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα για εκείνη, ωστόσο μέσα από τα ρούχα της επιθυμεί να στέλνει μηνύματα ότι μπορεί να ντυθεί σαν κοινή θνητή, χωρίς να το καταλάβει κανείς.

Πριγκίπισσα Βικτωρία με τον σύζυγό της Πρίγκιπα Ντάνιελ επισκέφθηκαν τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας στην Στοκχόλμη, σε μία εμφάνιση ασορτί.

Η κομψή διάδοχος επέλεξε ένα κλασικό navy blue κουστούμι, που παρέπεμπε σε Chanel. Ωστόσο, το συγκεκριμένο look ήταν μια πολύ πιο οικονομική επιλογή.

Διαβάστε ακόμα: Πως ντύνεται η «καθώς πρέπει» βασιλική οικογένεια της Σουηδίας ανοιξιάτικα; - Με παλτό, γάντια & κασκόλ! - Χαρούμενοι πάντως! (φωτό)

Το σακάκι της που έδωσε όλο το στιλ στο look της ήταν από Massimo Dutti.

Αυτά τα χρυσά μεταλλικά κουμπιά, απογείωσαν το απλό look. Ένα λευκό πουκάμισο και ένα μπλε παντελόνι ολοκλήρωσαν την εμφάνιση.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Βικτώρια: Το απόλυτο fashion icon στις Η.Π.Α - Με Zara κοστούμι & πράσινο μαντήλι συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ