Δολοφονία Καρολάιν: Η μικρή Λυδία πήρε το επώνυμο της μητέρας της - Τίποτε δεν την συνδέει πλέον με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Η Λυδία είναι σήμερα 4 ετών, βρίσκεται στις Φιλιππίνες και μεγαλώνει με τον παππού και τη γιαγιά

Οι γονείς της Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά, ήθελαν όχι μόνο η εγγονή τους να μεγαλώσει μακριά από την Ελλάδα, αλλά να αλλάξει και επίθετο για να μην τη συνδέει το παραμικρό με τον πατέρα της.

Μάλιστα εδώ και σχεδόν έναν χρόνο έχουν βάλει πωλητήριο στο σπίτι τους στην Αλόννησο, μένουν μόνιμα στις Φιλιππίνες και η Λυδία που είναι σχεδόν 4 ετών μεγαλώνει με τα ξαδέλφια και τους παππούδες.

Διαβάστε ακόμα: Δολοφονία Καρολάιν: Οι γονείς της πουλάνε το σπίτι στην Αλόννησο - Κόβουν κάθε δεσμό για να προστατεύσουν τη μικρή Λυδία (φωτό)

Μετά από ένα χρόνο, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες και πραγματοποιήθηκε και νομικά η αλλαγή στο επίθετο της μικρής Λυδίας.

Η μικρή άλλαξε το επίθετο Αναγνωστοπούλου με εκείνο τη μητέρας της και όπως είναι γνωστό το παιδί ζει και μεγαλώνει μόνιμα στις Φιλιππίνες, όπως ανέφερε στα gegonota.news ο δικηγόρος της οικογένειας Κράουτς κ. Θανάσης Χαρμάνης.

"Μια διαδικασία τελείωσε και ήταν σαφές ότι το παιδί θα άλλαζε το επίθετό του", τόνισε ο κ. Χαρμάνης .

Διαβάστε ακόμα: Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ομόφωνα ένοχος και στο Εφετείο για την δολοφονία της Κάρολαιν - ''Από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα που έγιναν ποτέ στον κόσμο''

Ήταν πάντα πρόθεση να αλλάξει το όνομά της από αυτό του φυσικού της πατέρα από εκείνη την ημέρα τον Ιούνιο του 2021 όταν συνελήφθη στο μνημόσυνο της Καρολαϊν και είχε γίνει καθαρό ότι την είχε δολοφονήσει.

Διαβάστε ακόμα: Δολοφονία Καρολάιν: Η επιμέλεια της μικρής Λυδίας, οριστικά στους γονείς της - Η πλευρά Αναγνωστόπουλου έχασε τη δίκη

Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στραγγάλισε τη σύζυγό του Καρολάιν Κράουτς μπροστά στα μάτια της κόρης τους και επί έξι εβδομάδες ξεγελούσε την Αστυνομία και την οικογένεια της κοπέλας, ισχυριζόμενος ότι διαρρήκτες είχαν εισβάλει και σκότωσαν όχι μόνο την Καρολάιν, αλλά και τον σκύλο τους, πριν διαφύγουν.

Διαβάστε ακόμα: Πατέρας Καρολάιν: «Ξέρω ακριβώς γιατί τη σκότωσε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος» – Η συμμορία και τα ναρκωτικά (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ