Βασίλισσα Λετίσια: Με μαύρο κουστούμι ταξίδεψε στο Άμστερνταμ - Πως απογείωσε τις διαχρονικές γόβες Massimo Dutti (φωτό)

"Επαγγελματικό" ταξίδι

Αγκαζέ με τον σύζυγο της, Βασιλιά Φελίπε κατέφθασε στο Άμστερνταμ η Βασίλισσα Λετίσια.

Η royal ζεύγος ταξίδεψε από την Ισπανία μέχρι την Ολλανδία στο πλαίσιο της επίσημης κρατικής επίσκεψης, ώστε να συζητήσουν για τις σχέσεις των δύο χωρών.

Η stylish 51χρονη μαγνήτισε πάλι τα βλέμματα με την άψογη εμφάνιση της.

Για την περίσταση επέλεξε ένα κλασσικό σικ μαύρο κουστούμι του αγαπημένου της fashion brand, Hugo Boss, το οποίο αποτελούνταν από crepe μακρύ σακάκι και υφασμάτινο παντελόνι σε Α γραμμή.

Απογείωσε το κομψό της look με τα διαχρονικά slingbacks από Massimo Dutti με λουράκι στο πίσω μέρος, με συνολικό κόστος σχεδόν 100 ευρώ.

Αρκετά μίνιμαλ ήταν στα κοσμήματα, καθώς αρκέστηκε μόνο σε χρυσά σκουλαρίκια με τριπλά κρικάκια και διαμάντια, από @goldandrosesjoyas, αξίας €2,785.

Τα κοντά μαλλιά της κυμάτιζαν ελαφριά, ενώ το μακιγιάζ της είχε γήινες αποχρώσεις.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Λετίσια: Με Ανοιξιάτικο look πήγε να δει την πεθερά της, Σοφία στο νοσοκομείο - Ροζ Hugo Boss κοστούμι, αξίας 1.000 δολαρίων!

Διαβάστε ακόμη: Βασιλιάς Φελίπε & η Μούσα του Λετίσια: Μαζί & ευτυχισμένοι - Γοητευτικός πανύψηλος εκείνος -Σούπερ με δερμάτινο μπορντώ παντελόνι η λεπτότατη Βασίλισσα (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ