Συγκινεί η μητέρας της δολοφονημένης Κυριακής: «Το νινάκι μου περιμένει δικαίωση» - «Έχει ξεριζωθεί η ψυχή μου» (βίντεο)

«Εύχομαι καμία άλλη μάνα στον κόσμο να μην περάσει αυτό που περνώ εγώ»  λέει η μητέρα της Κυριακής Γρίβα

Συγκινεί η μητέρα της  δολοφονημένης Κυριακής Γρίβα, η οποία μαχαιρώθηκε πέντε φορές από τον 39χρονο πρώην φίλο της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 η μάνα της αδικοχαμένης κοπέλας αναφέρει: «Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν όλοι όσοι ευθύνονται, ώστε να αναπαυθεί η ψυχή του παιδιού μου. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την αμέριστη συμπαράσταση και τους παρακαλώ να ανάψουν ένα κεράκι στη μνήμη της Κυριακής μου».

Μάλιστα στη συνέχεια συγκλονίζει λέγοντας ότι η κόρη της περιμένει «δικαίωση».

Δείτε ακόμα: Βίντεο - ντοκουμέντο! Η στιγμή της δολοφονίας της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους - Κανείς αστυνομικός δεν τρέχει να τη σώσει

«Εύχομαι καμία άλλη μάνα στον κόσμο να μην περάσει αυτό που περνώ εγώ. Έχει ξεριζωθεί η ψυχή μου. Δεν θα ησυχάσω ούτε εγώ, ούτε η ψυχή της κόρης μου. Το νινάκι μου περιμένει δικαίωση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις φίλης της Κυριακής για τον δολοφόνο: «Της είχε πει θα τη σκοτώσει αν χωρίσουν» - «Δεν έχει ψυχολογικά, έχει μανία με τις γυναίκες» (βίντεο)

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δήλωση της μητέρας έρχεται μετά τη δημοσιοποίηση νέου βίντεο, στο οποίο φαίνεται η στιγμή της γυναικοκτονίας μπροστά στον φρουρό του αστυνομικού τμήματος, ενώ η δικηγόρος της οικογένειας εκφράζει τις αμφιβολίες της για τη λειτουργία της κάμερας και αν κατέγραφε μόνο όταν αντιλαμβανόταν κίνηση.


Δείτε ακόμα: Ντοκουμέντο από τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα: Ο φρουρός βγαίνει από το φυλάκιο στην 5η μαχαιρά - Ήταν η μοιραία (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ