Pamela Anderson: Το μεγάλο "comeback" - Μαζί με τον Liam Neeson για το remake του «The Naked Gun»

Οι λεπτομέρειες της πλοκής  κρατούνται μυστικό

H πρωταγωνίστρια των 110 επεισοδίων του θρυλικού «Baywatch» Πάμελα 'Αντερσον (Pamela Anderson) επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη και θα πρωταγωνιστήσει στο άτιτλο ριμέικ του «The Naked Gun (Τρελές Σφαίρες)» στο πλευρό του Λίαμ Νίσον (Liam Neeson).

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Ακίβα Σάφερ (Akiva Schaffer) σε σενάριο που συνυπογράφει με τους Ντάν Γκρέγκορ (Dan Gregor) και Νταγκ Μαντ (Doug Mand) ενώ θα είναι μεταξύ των εκτελεστικών παραγωγών.

Διαβάστε ακόμη: Η Pamela Anderson σε μία συγκλονιστική συνέντευξη - Μιλά για τα no make-up looks - «Αγκαλιάζω την αυτοαποδοχή» (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Η Πάμελα Άντερσον όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Χωρίς ίχνος μακιγιάζ σε glam event στο Λονδίνο (φωτό - βίντεο)

Οι λεπτομέρειες της πλοκής για το ριμέικ κρατούνται προς το παρόν επτασφράγιστο μυστικό. Ωστόσο σύμφωνα με τον Ιndependent, ο Νίσον θα υποδυθεί τον καλοπροαίρετο αλλά άτυχο ντετέκτιβ Φρανκ Ντρέμπιν που αρχικά είχε υποδυθεί ο αείμνηστος Λέσλι Νίλσεν (Leslie Nielsen) ενώ το ρόλο της Πρισίλα Πρίσλεϊ (Priscilla Presley) θα αναλάβει η Πάμελα 'Αντερσον.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ