Νίκος Αλιάγας: Στην πατρίδα του, ο διάσημος Ελληνογάλλος παρουσιαστής με την δάδα των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024» - Δείτε φωτογραφίες

Ο Νίκος Αλιάγας έγινε λαμπαδηδρόμος και αποθεώθηκε από τους κατοίκους του Μεσολογγίου.

Ο σπουδαίος Ελληνο-γάλλος παρουσιαστής, Νίκος Αλιάγας συμμετείχε στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία ως λαμπαδηδρόμος στον τόπο καταγωγής του, το Μεσολόγγι.

Ο Νίκος Αλιάγας πήρε την Ολυμπιακή Φλόγα από το βωμό που είχε στηθεί στο Μεσολόγγι ξεκινώντας τον δρόμο…για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 του Παρισίου.

Η επίσημη υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας, έγινε παρουσία τοπικών Αρχών, των Ολυμπιακών Επιτροπών Ελλάδας και Γαλλίας, αθλητών αλλά και πλήθους κόσμου. 

Διαβάστε ακόμα: Ο Νίκος Αλιάγας τιμά την Ελλάδα μια ακόμη φορά: Mιλάει για την σημασία της γλώσσας & των αρχαίων - Aφήνει άναυδο & συγκινημένο το ακροατήριο (φωτό & βίντεο)

Την εκδήλωση πλαισίωσε η Φιλαρμονική του Δήμου, υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού Δημήτρη Τσιάντα, η οποία παιάνισε τον Ολυμπιακό Ύμνο, τον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδας αλλά και τον Εθνικό Ύμνο της Γαλλίας.

Θυμίζουμε ότι σήμερα, Παρασκευή είναι η τελευταία μέρα της Λαμπαδηδρομίας στην Ελλάδα, η οποία θα γίνει στο Καλλιμάρμαρο.

Η Τελετή Παράδοσης θα γίνει την Παρασκευή 26 Απριλίου, στις 18:30 στο Παναθηναϊκό Στάδιο με τη Νάνα Μούσχουρη να έχει κεντρικό ρόλο, ενώ παρουσιαστής θα είναι ο Νίκος Αλιάγας.

Μετά από το ταξίδι της για 11 ημέρες επί ελληνικού εδάφους φτάνει η ώρα η Ολυμπιακή Φλόγα να παραδοθεί στην αντιπροσωπεία της Οργανωτικής Επιτροπής “Παρίσι 2024”.

Διαβάστε ακόμα: Νίκος Αλιάγας: Ο Έλληνας superstar της Γαλλίας ήταν οικοδεσπότης της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας - Οι γυναίκες που τον "συνόδευσαν"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ