Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Αιγόκερω - Απαιτητική ημέρα με εντάσεις & σύγχυση

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η Κυριακή έρχεται με ένταση στο συναίσθημα μας τις πρωινές ώρες, καθώς σχηματίζεται το τετράγωνο Σελήνης-Άρη και το τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης. Η τελευταία όψη της Σελήνης είναι ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Μάλιστα το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα φαίνεται ότι ενεργοποιεί την κύρια όψη Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται αύριο και μπορεί η σύγχυση να ξεκινήσει σιγά σιγά από σήμερα. Η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας στις 10:31 το πρωί της Κυριακής μέχρι τις 12:37 το μεσημέρι που θα περάσει στον Αιγόκερω. Το Σαββατοκύριακο θα είναι κάπως πιο απαιτητικό για τα μεταβλητά ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων.

ΚΡΙΟΣ

 Η Κυριακή είναι πιο περίεργη μέρα καθώς το πρωί η Σελήνη από τον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα ενεργοποιώντας τη σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα που ολοκληρώνεται το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας. Η όψη παραπέμπει σε μια πιο άτονη φάση από πλευράς φυσικής κατάστασης, γι’ αυτό μέσα στις προτεραιότητες μην ξεχνάτε την υγεία σας. Από την άλλη, η όψη αυτή μπορεί να σας γεμίζει με ένα σχετικό άγχος για την εξέλιξη κάποιων επαγγελματικών σας σχεδίων. Αναλυτικά για τη σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Η Σελήνη στον Αιγόκερω από το μεσημέρι της Κυριακής κι έπειτα φέρνει σε προτεραιότητα θέματα της καριέρας και γενικότερα των υποχρεώσεων σας. Μπορείτε κάλλιστα να αξιοποιήσετε κάποιες ώρες ώστε να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα των πρώτων απαιτητικών ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας.

ΤΑΥΡΟΣ

 Την Κυριακή η Σελήνη στον Τοξότη ενεργοποιεί τη σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και δημιουργεί τρικυμία στη διάθεση σας. Ίσως υπάρχουν θέματα που αφορούν στην προσωπική σας ζωή και νιώθετε ότι σας επηρεάζουν ανεξέλεγκτα, ίσως από την άλλη υπάρχει μεγαλύτερο άγχος για κάποιο οικονομικό θέμα που δεν είναι ξεκάθαρο. Πάντως δεν θα ήταν κακή ιδέα να ζητήσετε βοήθεια από κάποιον ειδικό ή ένα πρόσωπο που εμπιστεύεστε χρόνια για να σας βοηθήσει να ξεμπλοκάρετε. Τα παιχνίδια του Ποσειδώνα με το μυαλό και τη φαντασία είναι γνωστά και κάποιες φορές μπορεί να είναι κι επικίνδυνα. Αναλυτικά για τη σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Πολύ πιο ευχάριστα θα νιώσετε με την είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω το μεσημέρι της Κυριακής, καθώς θα σας ελευθερώσει από κάποιες αδικαιολόγητες φοβίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πρωί της Κυριακής, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνα με τον Άρη και τον Ποσειδώνα ενεργοποιεί τη σύνοδο του Άρη με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας. Γι’ αυτό προσέξτε πού και σε ποιον χαρίζετε την ενέργεια σας, για να μην απογοητευθείτε. Η δυσκολία αυτής της όψης έχει να κάνει με τα «όρια» μας. Συνήθως ο Ποσειδώνας καταλύει την έννοια των ορίων, γινόμαστε πιο συναισθηματικοί και ευάλωτοι στις επιρροές των άλλων. Έτσι μπορεί να νιώθουμε, χωρίς να το συνειδητοποιούμε, εξαντλημένοι. Αναλυτικά για τη σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω το μεσημέρι της Κυριακής θα είναι πιο βοηθητική για να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας, αλλά να κάνετε κι ένα καλύτερο πρόγραμμα για τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ