Tennis core: Η old money τάση της μόδας επιστρέφει δυναμικά! – Polo shirts & mini skirts – Δείτε πως θα την αποκτήσετε (φωτό)

Μην ξεχάσετε την ρακέτα σας;

Αν είστε φαν του athetic chic look, η νέα τάση Tennis-Core είναι για εσάς!

Αυτή την στιγμή ενόψει της Άνοιξης και του Καλοκαιριού είναι σίγουρα η πιο hot τάση και θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι και μία εκδοχή του old money aesthetic.

Σίγουρα στην επιστροφή αυτής της τάσης "φταίει" η αγαπημένη μας ηθοποιός, Zendaya και το press-tour της νέας της ταινίας "Challengers", που μας χαρίζει τα πιο ανανεωμένα red carpet looks με απόλυτα Tennis-Core χαρακτήρα. 

pinterest

Οι Challengers κυκλοφόρησαν, οι κινηματογράφοι έχουν πάρει φωτιά , όπως ακριβώς και ο χώρος της μόδας, αφού τα κουστούμια είναι συγκλονιστικά και βασισμένα στο tennis.

Το tennis όμως έχει συνδεθεί με την βιομηχανία της μόδας εδώ και καιρό, καθώς ταυτίζεται με την old money αισθητική και τα πιο προσεγμένα και stylish sportwear κομμάτια. 

Πως, λοιπόν, θα το αποκτήσετε;

1. Τύπου Polo Shirts

pinterest

2. Mini φούστες και shorts

pinterest

3. Aέρινα φορέματα με θηλυκές σιλουέτες

pinterest 

Διαβάστε ακόμα: H «old money» μαρινιέρα δεν φεύγει ποτέ από τις τάσεις – Δείτε του 4 top τρόπους για να την φορέσετε (φωτό)

4. Λευκές κάλτσες & λευκά tennis sneakers

pinterest

5. Aξεσουάρ, όπως οι κορδέλες στα μαλλιά ή τα tennis καπέλα

pinterest

pinterest

Εσείς θα το δοκιμάσετε;

Έφη Γάκη

Διαβάστε ακόμα: Έχετε κανονίσει Κυριακάτικο dinner; - Αυτά είναι τα 4 πιο εντυπωσιακά up-do hairstyles για να «κλέψετε» τις παραστάσεις (φωτό)

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ