Scarlett Johansson: Υπέρλαμπρη, η ηθοποιός με δημιουργία του οίκου Armani Privé – Το λευκό maxi φόρεμα που θύμισε παλιό Hollywood (φωτό)

Με τον σύζυγό της ατο White House Correspondents' Dinner.

Την παράσταση «έκλεψε» φέτος η Scarlett Johansson στο πάρτι του Λευκού Οίκου. 

Η δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε στο φετινό White House Correspondents' Dinner και στο πλευρό της ήταν ο άνδρας της, κωμικός και συγγραφέας, Colin Jost.

Πολύ κομψοί και οι δύο, ωστόσο η ηθοποιός ήταν υπέρλαμπρη πραγματικά.

Θύμιζε star του Hollywood από άλλη εποχή με το στράπλες λευκό φόρεμα του οίκου Armani Privé.

Διαβάστε ακόμα: Η Σκάρλετ Γιόχανσον με total black φόρεμα Michael Kors - Τιμήθηκε για τη φιλανθρωπική της δράση (φωτό - βίντεο)

Η Scarlett Johansson συνδύασε το υπέροχο φόρεμα του οίκου Armani Privé με ένα ασορτί ιβουάρ φουλάρι στο λαιμό.

Για το μακιγιάζ, η ηθοποιός έδωσε περισσότερη έμφαση στα χείλη της, επιλέγοντας μια τολμηρή απόχρωση του κόκκινου σε συνδυασμό με μια ουδέτερη καφέ σκιά ματιών. 

Τα μακριά ξανθά μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε χαλαρούς κυματισμούς.

Ο σύζυγός της, ο οποίος ήταν ο οικοδεσπότης του φετινού White House Correspondents' Dinner, πόζαρε μαζί της στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα κλασικό μαύρο σμόκιν από τον οίκο Giorgio Armani. 

Τι είναι το φετινού White House Correspondents' Dinner;

Το White House Correspondents' Dinner είναι μια ετήσια εκδήλωση που διοργανώνεται από την Ένωση Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου (WHCA), με στόχο την οικονομική ενίσχυση του έργου της. Στην εκδήλωση προσκαλούνται δημοσιογράφοι, πολιτικοί, κυβερνητικοί εκπρόσωποι και celebrities, ενώ το παρών έδωσαν και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, με τη σύζυγό του και Πρώτη Κυρία, Τζιλ Μπάιντεν.

Διαβάστε ακόμα: «Fly Me to the Moon»: Η νέα ταινία που πρωταγωνιστεί η Scarlett Johansson - Ποιος γοητευτικός ηθοποιός θα την "συντροφεύσει";

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ