Παναγιώτης Φασούλας: Τρυφερό οικογενειακό ενσταντανέ με την σύζυγο & την καλλονή κόρη του - Χαμόγελα & εορταστική διάθεση

Έξοδος λόγω γενεθλίων της Μάσα Ζαχαρία

Μία φανταστική τρυφερή φωτογραφία μοιράστηκε η οικογένεια Φασούλα στα social media!

Συγκεκριμένα, βγήκαν όλοι μαζί για να γιορτάσουν τα γενέθλια της συζύγου του Παναγιώτη Φασούλα, Μάσας.

Η κόρη τους, Μαριέλλα δημοσίευσε μερικά insta_stories από την έξοδο τους, στα οποία τους βλέπουμε να ποζάρουν με πλατύ χαμόγελο.

Τα ζευγάρι έχει αποκτήσει ακόμη ένα παιδί, τον 24χρονο Γιάννη που δυστυχώς δεν μπόρεσε να παρευρεθεί φέτος λόγω σπουδών στο εξωτερικό.

Διαβάστε ακόμη: Εξομολόγηση ψυχής από τον Παναγιώτη Φασούλα: "Έτσι ο γιος μου νίκησε τον καρκίνο"

Παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 1995 κι έκτοτε προστατεύουν την ιδιωτική τους ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Ο Γιάννης ζει στη Νέα Υόρκη, πήγε σε ένα σχολείο εκεί για να σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες, η Μαριέλλα είναι στην Ισπανία, τελείωσε Πανεπιστήμιο στην Αμερική και με πολύ καλούς βαθμούς. Παίζει μπάσκετ επαγγελματικά. Είναι καλύτερη από μένα. Της είναι πολύ φυσιολογικό το να βάλει ένα καλάθι» έχει δηλώσει στην εκπομπή «Τετ-Α-Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος ο Παναγιώτης Φασούλας σχετικά με τα παιδιά του.

Η 27χρονη ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα της στον αθλητισμό και συγκεκριμένα στο μπάσκετ.

Αγωνίζεται με την πρωταθλήτρια Ισπανίας Avenida, και είναι ήδη μέλος της Εθνικής Ομάδας Γυναικών, με την οποία κατέκτησε την τέταρτη θέση της ευρωπαϊκής κατάταξης το 2017.

Διαβάστε ακόμη: Μαριέλλα Φασούλα: "Δυστυχώς είχα μια ρήξη χιαστού" - Το μήνυμα της καλλονής αθλήτριας, που ακολούθησε τα βήματα του διάσημου πατέρα της Παναγιώτη

Διαβάστε ακόμη: Μαριέλλα Φασούλα: Η 23χρονη κόρη του Παναγιώτη & της Μάσας είναι κούκλα, πανύψηλη & έχει κληρονομήσει το ταλέντο του πατέρα της στο μπάσκετ (φωτό)

Παράλληλα, είναι και influencer διατηρώντας έναν ενεργό λογαριασμό στο instagram με 20 χιλιάδες ακολούθους.

"Χρόνια πολλά @ashleymasha!! Την επόμενη χρονιά με τον  @ioannisfasoulas μαζί μας", σημείωσε σε ένα από τα ενσταντανέ η Μαριέλλα Φασούλα.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ