Salma Hayek για Penelope Cruz: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της κολλητής της – «Ευχαριστώ τον Θεό που σε έστειλε σε μένα, είσαι μια εκπληκτική γυναίκα»

Οι δύο ηθοποιοί είναι πολύ καλές φίλες εδώ και χρόνια.

Η αγαπημένη μας ηθοποιός Πενέλοπε Κρούζ έκλεισε χθες τα 50 και όλοι της οι φίλοι και οι συγγενείς την αποθέωσαν!

Με αποκορύφωμα την Λατίνα κολλητή της, Σάλμα Χάγιεκ. 

Η Σάλμα Χάγιεκ ανέβασε ένα τρυφερό ποστ που ευχόταν την Πενέλοπε Κρουζ με φωτό vintage και νέες.

«Χρόνια πολλά Πενέλοπε. Ευχαριστώ τον Θεό που έστειλε στη Γη πριν από έναν ιδιαίτερο αριθμό χρόνων έναν άγγελο», έγραψε η Χάγιεκ.

Και συνέχισε: «Όλοι εμείς των οποίων διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας μαζί της γνωρίζουμε ότι έκανε τη ζωή μας τρελή, συναρπαστική, ουσιαστική, εμπνευσμένη και μας δίδαξε την έννοια της αλληλεγγύης και της αφοσίωσης με τόση αγάπη».

Διαβάστε ακόμα: Ύμνος στα 50 χρόνια της Penelope Cruz με τις καλύτερες εμφανίσεις έβερ! Το κορίτσι που ανέβηκε στο "θρόνο" του σινεμά & της μόδας (φωτό)

«Είσαι μια εκπληκτική γυναίκα, και κάθε χρόνο ακόμα περισσότερο».

Η Κρουζ και η Χάγιεκ έχουν πρωταγωνιστήσει σε μία ταινία μαζί, το «Bandidas» του 2006, αλλά οι ηθοποιοί είναι στενές φίλες από τότε που η Κρουζ ήρθε στο Λος Άντζελες για να γυρίσει την πρώτη της ταινία στις ΗΠΑ.

Είναι πολλά χρόνια κολλητές και μάλιστα τον πρώτο καιρό που η Κρουζ είχε έρθει από την Ισπανία στις ΗΠΑ, η Χάγιεκ την φιλοξενούσε μέχρι να βρει τα πατήματά της. 

Έτσι ξεκίνησε η μακροχρόνια φιλιά τους. 

Διαβάστε ακόμα: Η Salma Hayek ανέβηκε στη σκηνή μαζί με την Madonna - Ξέφρενος χορός & τραγούδι με glamorous κορμάκια - "Μία αξέχαστη βραδιά"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ