Νοσοκόμα σταμάτησε να κάνει botox μετά από 20 χρόνια - Αποκαλύπτει τι συνέβη στο πρόσωπο της από την αποχή (βίντεο)

Επανήλθαν οι ρυτίδες!

Νοσοκόμα αισθητικής χειρουργικής για 20 χρόνια υποβαλλόταν σε botox και μας εξηγεί τι άλλαξε τώρα που σταμάτησε.

Η Brenda Blay παραμένοντας ενεργή στον χώρο της ομορφιάς, παρέχοντας τόσο στους πελάτες του κέντρου αισθητικής της, όσο και στους διαδικτυακούς της φίλους συμβουλές ομορφιάς και "αιώνιας" νεότητας, μίλησε ανοιχτά για την δική της εμπειρία με τα ενέσιμα υλικά.

Δεν σταματά να μιλά για την απόφαση κάθε ατόμου να υποβληθεί στην διαδικασία μπότοξ.

Στα social media της, εξηγεί ότι είναι καθαρά προσωπική και δεν αφορά την αυθεντική ομορφιά, καθώς αυτή υπάρχει σε όλους ανεξαρτήτως ρυτίδων, σημαδιών γήρανσης και άλλων ατελειών του δέρματος. 

«Σταμάτησα να κάνω μπότοξ τον περασμένο Οκτώβριο έπειτα από 20 χρόνια θεραπείας και παρατήρησα κάτι πολύ σημαντικό στο μέτωπο μου" ανέφερε αρχικά η νοσοκόμα από την Καλιφόρνια σε ένα βίντεο στο Tik Tok»

«Όπως θα δείτε δεν υπάρχει μυϊκή κίνηση, καθώς ο συγκεκριμένος μυς δεν έχει χρησιμοποιηθεί για πολύ πολύ καιρό» εξήγησε, προσθέτοντας πως τώρα αρχίζει σιγά σιγά και «χτίζει ξανά τους μύες» του μεσόφρυου.

Οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες αρχίζουν να κάνουν την επανεμφάνισή τους, όμως δεν διακρίνονται σε μεγάλο βαθμό. 

Η κλινική δερματολογίας και αισθητικής Brickell Cosmetic Center αναφέρει πως έπειτα από την παρατεταμένη χρήση μπότοξ οι ρυτίδες σίγουρα θα επανέλθουν όμως με πολύ πιο αργούς ρυθμούς από όταν συνέβαινε πριν τις ενέσεις.

Αυτό γιατί συμβαίνει;

Η Brenda κατά την διάρκεια των θεραπειών μπότοξ φρόντιζε να κάνει ενδιάμεσα διαλλείματα, ώστε να διατηρείται και η πληρότητα του προσώπου της και να παραμένει ο μυς ενεργός όλα αυτά τα χρόνια. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ