Νέα Υόρκη: 77χρονος παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από το αυτοκίνητό του - Κατέβηκε να τσακωθεί για μία θέση πάρκινγκ (φωτό)

Ο Ιωσήφ Λόντσμαν σφηνώθηκε ανάμεσα σε δύο οχήματα, χτυπημένος στο κεφάλι από το αυτοκίνητό του

Απίστευτο παιχνίδι της μοίρας για έναν 77χρονο στη Νέα Υόρκη. Ο άνδρας κατέβηκε από το αυτοκίνητό του κατά τη διάρκεια καβγά με άλλον οδηγό για μία θέση πάρκινγκ, ξέχασε ότι είχε ταχύτητα μέσα στο αυτοκίνητό του που κινήθηκε και τον παρέσυρε θανάσιμα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Μπρούκλιν την Πέμπτη, δήλωσαν αστυνομικοί και πηγές των Αρχών.

Η τραγωδία έγινε όταν ο Ιωσήφ Λόντσμαν βγήκε από το αυτόματο Subaru Forester του για να έρθει σε αντιπαράθεση με μια 43χρονη γυναίκα που επέβαινε σε ένα Nissan Altima για τη θέση στάθμευσης το απόγευμα τις Πέμπτης δήλωσαν οι αρχές και οι πηγές.

Ο άτυχος 77χρονος έχασε να βάλει το όχημά τους σε θέση "parking" πριν κατέβει με αποτέλεσμα να κυλάει εμπρός και να τον παρασύρει μέχρι να σταματήσει ανάμεσα σε δύο άλλα σταθμευμένα. Ο Λόντσμαν έμεινε σφηνωμένος ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα με χτύπημα στο κεφάλι.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο NYU Langone Hospital-Brooklyn, όπου διαπιστώθηκε ο τραγικός θάνατός του.

Κάμερες ασφαλείας  δείχνουν τον ηλικιωμένο να βγαίνει από το όχημά του για να αντιπαρατεθεί με τον άλλο οδηγό για τη θέση στάθμευσης, δήλωσαν πηγές στην New York Post.


Σοκαρισμένος ο γιός του 77χρονου

Ο γιος του 77χρονου, δήλωσε τη Δευτέρα ότι ενημερώθηκε από έναν αξιωματικό της αστυνομίας της Νέας Υόρκης την περασμένη εβδομάδα ότι ο πατέρας του είχε βγει από το αυτοκίνητο στα πλαίσια καβγά για μια θέση πάρκινγκ

«Όλοι μας θεωρούμε ότι είναι πολύ δύσκολο να δεχτούμε αυτά που μας λένε», δήλωσε ο γιος.

Ο γιος του 77χρονου δήλωσε ότι αφήνει πίσω του δύο γιους και δύο εγγόνια, ηλικίας 12 και 7 ετών. «Ο Λόντσμαν ήταν ένας άνθρωπος αφοσιωμένος στην οικογένειά του», δήλωσε είπε ο γιος που αποκάλυψε ότι φρόντιζε την ανύμπορη γυναίκα τους έως τη μέρα που πέθανε πριν από 8 χρόνια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ